Csneakers
Image default
Bedrijven

Waar kunt u rekening mee houden als u een professionele luchtreiniger gaat kopen?

Bent u van plan om een professionele luchtreiniger met HEPA-filter te kopen? Dan profiteert u binnenkort van een frisse, schone lucht in uw woning of op het kantoor. Een goede luchtkwaliteit zorgt er op zijn beurt weer voor dat u zich gezonder, fitter en productiever voelt. Door het professionele filtersysteem worden pollen en stof uit de lucht gehaald, waardoor u bovendien minder last zult hebben van eventuele allergieën. Iedere ruimte vraagt echter om een ander type reiniger. Bent u benieuwd naar de zaken waar u op kunt letten voor uw woning of kantoorpand? Dan helpt Faton Health, een bedrijf dat gespecialiseerd is in luchtreinigers, u graag verder!

Een luchtreiniger voor ieder type ruimte, van kantoorruimte tot sportclub

Bij Faton Health kunt u een professionele luchtreiniger met HEPA-filter kopen uit de Home & Small Business Line. De luchtreinigers uit de deze categorie zijn voorzien van een bewezen effectieve HEPA-filter, die schadelijke deeltjes inactiveert en verzwaart. Dit geldt voor pollen en huisstofmijt, maar bijvoorbeeld ook voor bacteriën en virussen. Het filtersysteem is 24/7 werkzaam, waardoor u voortdurend van schone lucht geniet. De Professional Line is daarentegen voorzien van actieve bipolaire ionisatie (een techniek die de lucht elektrisch laadt met ionen en deeltjes verwijderd). Welk type reiniger geschikt is voor uw ruimte, hangt af van:

  • het aantal vierkante meters van de ruimte;
  • de hoogte van de plafonds;
  • de mate van vervuiling in de ruimte.

Zo voldoet de Home & Small Business Line voor woningen en kantoren en is de Professional Line zeer  geschikt voor gebouwen waar veel verschillende medewerkers of bezoekers aanwezig zijn, zoals sportclubs.

Ontvang persoonlijk advies over de mogelijkheden

Wilt u graag meer advies ontvangen over welke professionele luchtreiniger met HEPA-filter of bipolaire ionisatie u het best kunt kopen? Neem dan contact op met Faton Health en laat u vrijblijvend adviseren. Het is ook mogelijk om direct uw gewenste luchtzuiveraar online te bestellen.