Csneakers
Bedrijven

De meeste Ford occasions van Nederland vindt u hier

Ardea Auto heeft als grootste Ford dealer van het land de ruimste keuze in Ford occasions. Al jarenlang is dit bedrijf een vertrouwd adres waar service en klantvriendelijkheid centraal staan. U vindt er Ford occasions van uitstekende kwaliteit, die ingekocht zijn na een kritische selectieronde. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto en profiteert u ook nog eens van een uitgebreide garantie van twee jaar. Op de website kunt u via een zoekscherm gemakkelijk de occasion vinden die aan uw wensen voldoet. Ardea Auto helpt u als geen ander onbezorgd de weg op.

Uitgebreide garantie op de occasions

Bij de Ford occasions krijgt u een SternGarant garantie. Deze heeft een volledige dekking, waaronder het vervangen of repareren van defecte onderdelen en hulp bij pech, ongeval of schade. Ardea Auto geeft u inzicht in de kilometers die de auto heeft gereden en het onderhoud dat is gepleegd. Hierdoor bent u er zeker van dat de kilometerstand klopt en dat u een goed onderhouden occasion koopt. Met SternGarant krijgt u ook nog eens korting op onderdelen en accessoires. Bij Ardea Auto vindt u prima occasions met de meeste service voor de beste prijs. Ook als u op zoek bent naar Ford bedrijfswagens kunt u hier terecht.

Uitstekende service in alle vestigingen

Ardea Auto bouwt altijd aan een goede en langdurige relatie met de klant. Daarom vindt het bedrijf een persoonlijke benadering van zowel particuliere als zakelijke contacten erg belangrijk. Als grootste Ford dealer van Nederland heeft Ardea Auto zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland waar deskundige medewerkers voor u klaar staan. Zij helpen u op een klantvriendelijke manier een keuze te maken uit de Ford occasions en Ford bedrijfswagens. Daarnaast wil het bedrijf uiteraard de beste service en kwaliteit leveren en heeft het aandacht voor duurzaam ondernemen.

Vindt hier uw Ford bedrijfswagens

Ardea Auto helpt zakelijke klanten graag de bedrijfswagen voor hun onderneming te vinden. De ervaren accountmanagers adviseren u op prettige wijze bij de aanschaf van uw Ford bedrijfswagens of het samenstellen van een compleet wagenpark. In de vestigingen of op uw eigen locatie gaan ze graag met u in gesprek voor een kennismaking of vrijblijvend advies. Ardea Auto biedt u als ondernemer uitstekende aanvullende diensten als het beheer van uw wagenpark, de inrichting van uw bedrijfswagen of de mogelijkheden tot leasen. Ook kunt u gebruik maken van een financiering, waarbij u economisch eigenaar van de auto wordt.