Csneakers
Dienstverlening

Snijbloemen voor uw groothandel: hoe komt u eraan?

Met snijbloemen voor uw groothandel kunt u makkelijk boeketten samenstellen. De boeketten kunnen bestaan uit bloemen van verschillende kleuren, of uit allemaal dezelfde kleuren. Voor verschillende situaties zijn boeketten geschikt, van bruiloften tot begrafenissen. Wilt u graag snijbloemen inkopen? Dat kunt u makkelijk doen bij Van de Werken Lisianthuskwekerij B.V.

Welke snijbloemen voor uw groothandel bestelt u hier?

Bij Van de Werken Lisianthuskwekerij bestelt u de bloemsoort lisianthus. Dit is een mooie, veelzijdige bloem die in meerdere kleuren beschikbaar is. Van de Werken biedt de Piccolo-serie aan, die bestaat uit enkelbloemige snijbloemen. Er worden negen verschillende kleuren geteeld, van Piccolo Lavender tot Jolly Pink tot Excalibur White. Welke kleur u wilt kiest u zelf: roze, paars, rood, geel, wit of een andere kleur. De verschillende kleuren zijn op de website van de kwekerij te zien, of u kunt altijd om meer informatie vragen. Zo kiest u de perfecte bloemen voor uw groothandel.

Meer over de kwekerij

Van de Werken Lisianthuskwekerij specialiseert zich al twintig jaar in bloemen en heeft dus veel ervaring op het gebied van snijbloemen voor de groothandel. In moderne kassen worden de bloemen met veel aandacht gekweekt. Het groeiproces wordt goed in de gaten gehouden, zodat de bloemen op een fijne manier groeien.

De levering van de bloemen

Wanneer de bloemen volgroeid zijn, kunnen ze getransporteerd worden. Dagelijks rijden de vrachtwagens van de kwekerij naar verschillende groothandels om daar snijbloemen af te leveren. Als u bloemen bestelt, kunt u dus een snelle en efficiënte levering verwachten. U heeft uw bloemen zo binnen. De vrachtwagens zijn zo ingericht dat de bloemen van even goede kwaliteit zijn wanneer ze geleverd worden als wanneer ze in de wagen gezet werden. Dit is ook waarom Van de Werken eigen vrachtwagens gebruikt: om de kwaliteit te waarborgen.

https://vdwerkenlisianthus.nl