Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Een hoogwerker op maat kopen

Wilt u werken op hoogte, bijvoorbeeld bij het snoeien van bomen of het renoveren van een gevel? Dan is een hoogwerker kopen een uitstekende investering. Bij Kwak Hoogwerkers kunt u de machine vinden die volledig past bij uw toepassing. Op de website vindt u een breed assortiment hoogwerkers van de Duitse fabrikant RUTHMANN. Kwak Hoogwerkers levert zowel nieuwe als gebruikte machines van uitstekende kwaliteit en met een groot gebruiksgemak. Op de website staan alle hoogwerkers overzichtelijk ingedeeld. U kunt filteren op gewenste werkhoogte en GWV, zodat u snel en gemakkelijk de hoogwerker vindt die u zoekt.

Deskundig advies van vakmensen

De medewerkers van Kwak Hoogwerkers zijn allemaal geschoold door de fabrikant zelf. Hierdoor zijn ze tot in detail op de hoogte van de mogelijkheden die de hoogwerkers bieden en kunnen ze u uitstekend adviseren bij het kopen van een hoogwerker. U kunt zelfs een demonstratie aanvragen, zodat u kunt zien wat de mogelijkheden van de machine zijn op uw eigen locatie. Een hoogwerker kopen is een investering voor jarenlang gebruiksgemak. Daarom helpen de vakmensen van Kwak Hoogwerkers u graag een weloverwogen aankoop te doen. Er zijn hoogwerkers leverbaar voor binnen- en buitenprojecten en voor vele toepassingen en werklocaties. Een hoogwerker kopen bij Kwak Hoogwerkers betekent de aanschaf van een machine die perfect past bij uw bedrijf.

Uitstekende service en onderhoud

Op de dag dat de hoogwerker geleverd wordt, krijgen u en uw medewerkers een uitgebreide gebruikersopleiding. Zo leert u veilig en efficiënt met de machine te werken en kunt u uw medewerkers met een gerust hart met de hoogwerker op pad sturen. Achteraf kunt u voor gebruikersvragen altijd terecht bij de serviceafdeling. Zij geven u telefonisch support, zodat u optimaal gebruik kunt blijven maken van de hoogwerker. Storingen worden op afstand uitgelezen en snel verholpen. De hoogwerker wordt jaarlijks minimaal eenmaal geïnspecteerd op veiligheid. Door deze check en preventief onderhoud bent u altijd verzekerd van een hoogwerker van topkwaliteit.

https://www.kwak.nl