Csneakers
Dienstverlening

Snel pakketten inpakken met een handige omsnoeringsmachine

Pakketten verzendklaar maken gaat een stuk sneller met een omsnoeringsmachine. Met dit apparaat brengt u in een paar seconden een stevige band om een doos aan. Deze zorgt ervoor dat de doos tijdens het transport niet open kan gaan en dat de inhoud dus onbeschadigd op zijn bestemming arriveert. Zeker bij grotere dozen is het verstandig om een band aan te brengen voor extra stevigheid van het pakket. De omsnoeringsmachine doet dit volledig automatisch en is geschikt voor allerlei formaten dozen. U kunt zelf instellen hoe strak de band moet worden aangebracht.

Verschillende typen omsnoeringsmachines verkrijgbaar

Bij diverse online leveranciers kunt u omsnoeringsmachines bestellen. U kunt kiezen uit diverse merken en types. De meeste van deze machines zijn verrijdbaar, wat ze flexibel inzetbaar maakt in uw magazijn. De bijbehorende band is verkrijgbaar op rollen en kunt u doorgaans bij hetzelfde bedrijf bestellen. Een omsnoeringsmachine is eenvoudig te bedienen. U hoeft alleen de doos te plaatsen en de band in te voeren. Schakel de machine in en de rest gaat vanzelf. De band wordt aangebracht, afgesneden en vast gelast binnen enkele seconden. De machine is vervolgens direct weer klaar voor gebruik en dus prima geschikt voor het snel sluiten van een groot aantal pakketten.

Vraag direct een gratis proefplaatsing aan bij uw bedrijf

Vraagt u zich af of een omsnoeringsmachine of een omsnoeringspakket voor uw bedrijf een oplossing kan zijn? U kunt nu een gratis proefplaatsing aanvragen bij Fixpack Verpakkingstechniek. De machine wordt geleverd, geïnstalleerd en gedemonstreerd waarna u hem een week gratis mag uitproberen. Als het apparaat bevalt kunt u direct tot aanschaf overgaan, zo niet dan wordt de machine weer opgehaald. Maar de kans dat u na die proefweek nog zonder wilt is niet zo groot. Uiteraard kunt u bij Fixpack Verpakkingstechniek ook terecht voor rollen band en u kunt een beroep doen op hun uitstekende technische dienst als er zich een probleem of een storing voordoet.