Csneakers
Bedrijven

Een jaarboek of almanak drukken bij een ervaren drukkerij

Een jaarboek of almanak drukken laat je doen bij een drukkerij met ervaren personeel. Bij Het Uitgeefhuis in Breda is men al 25 jaar gepassioneerd bezig om verenigingen, organisaties en bedrijven te voorzien van hoge kwaliteit drukwerk. Een jaarboek drukken is iets dat regelmatig gebeurt. Wil je een partner die met je meedenkt over de indeling en het ontwerp, maar ook over de kwaliteit van het boek en de levering ervan? Dan ben je bij Het Uitgeefhuis aan het goede adres.

Een mooi jaarboek drukken voor alle leden

Wil je een jaarboek drukken voor alle leden van je vereniging, klasgenoten of de studiegenoten waar je een bijzonder jaar mee hebt doorgebracht? In veel verenigingen wordt er door de leden enorm uitgekeken naar dit boek, waarin alle verhalen en foto’s van het hele jaar zijn opgenomen. Het vormt een mooie herinnering die bovendien tastbaar blijft. Het Uitgeefhuis heeft veel ervaring met jaarboeken drukken en denkt graag ook met jou mee. Van die ervaring en expertise kun jij uitstekend profiteren. Hier heb je overigens het voordeel dat de prijs voor het jaarboek erg schappelijk is. Laat jij je jaarboek hier drukken?

Een almanak drukken is een leuke manier om het jaar te beginnen

In een almanak vinden de leden van je vereniging alle informatie die ze nodig hebben voor het hele jaar. Een almanak drukken is dan ook heel leuk om te laten doen. Maar het is ook een flinke klus: er staat heel veel informatie in een almanak en die moet allemaal op de juiste manier worden weergegeven. Dat laat je het liefst over aan een professionele drukker zoals Het Uitgeefhuis, die veel ervaring heeft met het drukken van een almanak. Bij deze drukker kun je bovendien gebruikmaken van een gratis online editor, waarmee je je almanak gemakkelijk vorm kunt geven en in kunt delen. Makkelijker kan het bijna niet!