Csneakers
Banen en opleidingen

Een outplacementbureau helpt bij een vastgelopen carrière

Twijfel je of een bezoek aan een outplacementbureau voor jou de juiste stap is? Wanneer je vastloopt in je carrière wordt je geconfronteerd met vel vraag, wat een hoop onrust met zich meebrengt. Misschien twijfel je over je werk of wat de toekomst gaat brengen als je bij je huidige werkgever blijft. Mogelijk voelt het anders dan toen je begon of zijn je carrièreperspectieven veranderd. Loopbaanbegeleiding bij een outplacementbureau kan dan de oplossing brengen voor jou! Gun jezelf een frisse blik op je werk en stel jezelf in staat om perspectief te creëren. Zo komt er ruimte voor moed, zodat je de volgende stap kunt nemen. Maar wat houdt loopbaanbegeleiding precies in?

Handvaten om de volgende stappen te nemen

Bij loopbaanbegeleiding start je met het voeren van diepgaande gesprekken en het doen van specifieke testen. Aan de hand hiervan worden meetbare doelen en een plan van aanpak geformuleerd. Dit is jouw basis om aan de slag te gaan. De meetbare doelen zijn makkelijk(er) te bereiken doordat je precies weet waar je bent in je proces. Maar natuurlijk doorloop je het proces niet alleen. Bij een outplacementbureau werken professionals die jou hulp bieden bij loopbaanbegeleiding. De inzet van een persoonlijke coach resulteert in een goed traject waar jij het beste uit kunt halen. Zo weet je na afloop precies waar je staat én waar je naartoe wilt.

Kies het traject van Carrièrepoort dat bij je past

Carrièrepoort is een bedrijf dat loopbaanbegeleiding aanbiedt. Aan de hand van diverse pakketten kies je voor het traject dat jou het meeste aanspreekt. Vervolgens ga je met één van de coaches van dit outplacementbureau aan de slag en doorloop je binnen enkele maanden het traject. De coaches zitten verspreid door het hele land, waardoor je overal aan de slag kunt met jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar de inhoud van de diverse pakketten? Op de website staan ze uitgebreid beschreven en vind je informatie over de tarieven. Ben jij klaar om met je werk aan de slag te gaan? Kies voor een traject van loopbaanbegeleiding.