Csneakers
Particuliere dienstverlening

Hulp bij Letselschade en no cure no pay letselschade advies in de Randstad

Advies bij letselschade, no cure no pay: letselschade advies in de Randstad waarvoor u niet betaalt, tenzij u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Voor veel mensen die te maken krijgen met letselschade is dat een aantrekkelijke optie. Een deskundige jurist van Trias Legal staat u graag bij om het meeste uit uw schadeclaim te halen. Want u wilt toch ook de schadevergoeding krijgen waar u recht op heeft?

Letselschade advies in de Randstad, voor hulp bij letselschade op no cure no pay basis

Bij het succesvol claimen van een schadevergoeding heeft u waarschijnlijk juridische hulp nodig, maar hoe betaalt u dat? De kosten van een advocaat kunnen hoog oplopen, zeker als een letselschadezaak jaren duurt. Een no-cure-no-pay-regeling is een uitkomst. De advocaatkosten worden bovendien zoveel mogelijk verhaald op de aansprakelijk gestelde partij. Die zijn in principe verplicht om te betalen voor de rechtshulp die u inschakelt. Zo weet u zeker dat de kosten die u maakt, binnen de perken blijven.

Wat is letselschade?

Als u gewond raakt buiten uw schuld, heeft u als slachtoffer veel verschillende kosten. Die zijn materieel: u moet bijvoorbeeld de ziekenhuisrekening betalen, of u heeft een kapotte auto na een ongeluk. Maar schade kan ook emotioneel van aard zijn. Hiervoor heeft u vaak recht op smartengeld.

Hulp van de advocaat

Een advocaat helpt u met het opstellen van de schadeclaim, met het voeren van de onderhandelingen met de verzekeraar. Mocht het niet gaan zoals u wilt, dan staat een advocaat u bij tijdens het procederen in de rechtszaal. Zo staat u sterk en krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Schadevergoeding bij letselschade

Deskundig letselschade advies in de Randstad: daarmee zal uw letselschadezaak vaak erg soepel verlopen. Door advies bij letselschade op no cure no pay basis te vragen, weet u zeker dat u aan het eind van de zaak niet verrast wordt door een hoge rekening.