Csneakers
Image default
Auto's en Motoren

Koop uw DAF onderdelen bij deze specialist

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel voor een DAF-vrachtwagen, is het aan te raden om de website van MPR Truck-Parts BV te raadplegen. Dit bedrijf biedt diverse tweedehands en gereviseerde DAF onderdelen aan en heeft veel ervaring met dit merk. Al sinds 1991 zijn ze werkzaam in deze branche en ze hebben dus ook al vele onderdelen voorbij zien komen. Hun professionele medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende onderdelen en geven graag deskundig advies. Bent u benieuwd wat ze allemaal aanbieden? Lees dan snel verder om hier meer over te weten te komen!

Onderdelen van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs

MPR Truck-Parts BV levert voornamelijk DAF onderdelen aan dealers, garages en importeurs. Deze specialist is RDW-erkend en is ook nog eens aangesloten bij de VbV en Stiba. Ze zijn gespecialiseerd in het werken met versnellingsbakken, maar verkopen ook andere onderdelen zoals motoren, compressors, brandstofsystemen en uitlaatsystemen. Ze kopen beschadigde, overtollige of complete DAF-trucks in die ze vervolgens demonteren. Ze bekijken de onderdelen en testen ze uit. De DAF onderdelen die nog bruikbaar zijn, worden voor de verkoop aangeboden. Omdat de producten gebruikt zijn, koopt u ze tegen een voordelige prijs. Zo bent u niet alleen verzekerd van een uitstekende kwaliteit, maar bespaart u ook nog eens op de kosten. U kunt uw vrachtwagen dus redelijk goedkoop en snel opknappen door de service van MPR Truck-Parts BV.

Neem contact op en vraag advies

Heeft u interesse in DAF onderdelen voor uw vrachtwagen? Bekijk dan het aanbod online. Per onderdeel staan de specificaties vernoemd en ziet u hoeveel het product kost. Sommige onderdelen zijn op aanvraag. Daarvoor dient u eerst contact op te nemen met MPR Truck-Parts BV. Zij vertellen u graag meer over het product en geven, indien gewenst, professioneel advies. Ook als u nog vragen heeft, kunt u contact met hen opnemen.

https://www.dafparts.eu/nl/home