Csneakers
Image default
Bedrijven

Veilig geld investeren in vastgoed in mooie natuurgebieden

Als u interesse heeft in beleggen en de kansen die dit met zich meebrengt, dan is Center Parcs Vastgoed wellicht een mooie kans voor u. Bij dit bedrijf kunt u zorgeloos geld investeren in vastgoed met het oog op duurzaamheid. Elk vakantiepark ligt in de meest prachtige natuuromgevingen van Nederland, Duitsland en België, maar ook van Spanje en Frankrijk. Daarnaast kijkt Center Parcs Vastgoed altijd wat de onderneming kan doen om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Hierdoor maakt u gebruik van de mooie natuur en geeft u ook terug met uw duurzame belegging.

Beleg zorgeloos en duurzaam in een sterk merk

De vakantieparken zijn erg populair onder huurders, vanwege de fijne locaties. Er zijn continu geïnteresseerde huurders, waardoor van leegstand bijna geen sprake is. Maak de stap en investeer in een prachtige vakantiewoning waar u de eigenaar van blijft. U investeert zorgeloos, aangezien de exploitatie, het onderhoud en het risico op leegstand taken blijven voor Center Parcs Vastgoed. Zo wordt het voor u zeer aantrekkelijk om geld te investeren in hun vastgoed. Geniet voor langere tijd van een veilige belegging in recreatiewoningen en profiteer van de jarenlange vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed én toeristisch management. Kies voor de vaste of de dynamische formule en ga voor de investering die aansluit bij uw wensen.

Neem de stap en word investeerder

Wacht niet langer en neem contact op met de enthousiaste en deskundige makelaars van Center Parcs Vastgoed. Zij beantwoorden met genoegen alle vragen die u heeft op het gebied van geld investeren in hun vastgoed. Ervaar de lusten van beleggen met een gegarandeerd contract van circa 15 jaar en geniet ieder kwartaal van een vaste omzet. Onderhoud en beheer neemt het vastgoedbedrijf voor u uit handen, waardoor u zorgeloos en duurzaam investeert in recreatieve woningen die liggen in de meest prachtige natuurgebieden.