Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Gebruik stevige verzenddozen om uw goederen te verzenden

Het is erg belangrijk om goede kwaliteit verzenddozen te gebruiken als u goederen verstuurt. Uw klant wil zijn bestelde spullen immers wel heelhuids in huis krijgen. Als er onderweg iets beschadigd raakt zult u voor vervanging moeten zorgen en dat is qua bedrijfsresultaat niet echt gunstig. In een goede verzenddoos, eventueel opgevuld met beschermend materiaal voorkomt u schade aan de artikelen die u verstuurt. Gebruikt u een brievenbusdoos, doe dit dan alleen voor artikelen die niet breekbaar zijn.

Gebruik altijd een passende doos voor verzending

Het is bij het versturen van goederen belangrijk een doos te gebruiken die ruim genoeg is. Als u een te krappe verpakking gebruikt loopt u het risico dat de inhoud onderweg beschadigd raakt. Een veel te grote doos is natuurlijk ook weer niet nodig, dan wordt u soms onnodig op extra kosten gejaagd. Gebruik verzenddozen die ruim genoeg maar passend zijn. Een brievenbusdoos kunt u gebruiken voor kleine artikelen. Uw klant hoeft dan niet thuis te zijn als de bestelling wordt afgeleverd en het bespaart u kosten omdat het versturen van een brievenbusdoos veel goedkoper is dan een pakket dat moet worden overhandigd.

Verzenddozen bestellen doet u snel en voordelig online

U kunt uw verzenddozen nu heel gemakkelijk en snel online bestellen bij Twinpack. Dit bedrijf levert een ruim assortiment dozen voor verzending van goederen in diverse maten. U kunt dus het formaat kiezen dat past bij de meerderheid van uw assortiment. Het is daarnaast natuurlijk altijd handig om ook wat grotere dozen op voorraad te hebben  voor het geval u een grote bestelling krijgt. Verzenden in meerdere verpakkingen is immers altijd duurder.