Csneakers
Groothandel

Alles voor uw slagerij inrichting koopt u bij een echte specialist

Wanneer u van plan bent om binnenkort een slagerij te openen, of wanneer u een eigen slagerij bezit, is de inrichting van uw slagerij essentieel. Naast uitstekende functionaliteit van de verschillende koelmeubels, zijn er nog veel meer aspecten van belang. Zoals het ontwerp, de plaatsing, eventuele reparaties en het onderhoud. Dit zijn allerlei zaken die meespelen in de overweging om een koelmeubel, zoals een koeltoonbank te kopen. Koeltechnisch Buro Midden Nederland is dé specialist die u dan nodig heeft. Met hun expertise, hoge kwaliteit levering van producten en de uitstekende service zijn zij bij uitstek de beste keuze voor uw slagerij inrichting.

Ga in zee met een specialist met jaren aan ervaring

Wij kunnen u Koeltechnisch Buro Midden Nederland ten zeerste aanraden voor uw slagerij inrichting. Met ruim veertig jaar ervaring in de branche en een breed scala aan professionele diensten, zijn zij naast verkoper ook uw adviseur. Gericht op uw bedrijfskoeling en de airconditioning en met een brede vakkennis, kunt u met een gerust hart uw koeltoonbank kopen bij hen. Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken en de organisatie is nauw betrokken bij de fabricatie van hun eigen koelmeubels. Daarbij zijn zij merkonafhankelijk en worden alleen de beste componenten gebruikt. Wij horen u denken: eigen koelmeubels? Dat klopt. Koeltechnisch Buro Midden Nederland bezit een eigen koelmeubellijn.

De koelmeubellijn met de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Om een compleet concept aan te kunnen bieden, heeft Koeltechnisch Buro Midden Nederland een eigen koelmeubellijn ontwikkeld. Daarbij leveren, installeren en onderhouden zij veel verschillende modellen en maten. Ook koeltoonbanken, koel- en vriescellen zitten in het assortiment en kunt u eenvoudig kopen. Voor ieder budget een passende oplossing. Zo bewaart, bereidt, verwerkt of verkoopt u uw producten veilig in een gekoelde omgeving. Koeltechnisch Buro Midden Nederland zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is door ook de plaatsing, reparatie en het onderhoud op zich te nemen. Vanzelfsprekend laat u dit ook het liefst door een specialist doen. Binnen de eigen koelmeubellijn van Koeltechnisch Buro Midden Nederland wordt er een juiste prijs-kwaliteitverhouding gehanteerd en zo kunnen zij u een compleet en veelzijdig concept aanbieden.

https://middennederland.nl/