Gedegen advies op maat van een onafhankelijk pensioenadviseur

Als werkgever is het van belang dat alles met betrekking tot het pensioen van uw werknemers goed geregeld is. Wanneer u PHB Financieel Adviseurs inschakelt, bent u verzekerd van gedegen en eerlijk pensioenadvies, waar u natuurlijk het meeste baat bij heeft. De onafhankelijk pensioenadviseur van PHB Financieel Adviseurs kan u voorzien van een volledig objectief advies op het gebied van pensioenen zelf, maar kan ook het beheer en de communicatie richting het personeel voor u verzorgen. Deze adviseurs beschikken over veel kennis en kunde, die zij dan ook graag met u en uw personeel delen.

De kracht van een kleinschalig adviesbureau

Al sinds 1998 is PHB Financieel Adviseurs een succesvol bureau met een toenemend klantenbestand. Ze bieden service aan waar klanten het vandaag de dag nog steeds over hebben. Het is een kleinschalig adviesbureau met een klein maar efficiënt team, maar dat is juist de kracht van dit bedrijf. Hoe fijn is het om als ondernemer uw financiën te bespreken met een onafhankelijk pensioenadviseur die u kent en die u volledig vertrouwd?

Een greep uit het dienstenpakket

De diensten die PHB Financieel Adviseurs aanbiedt, komen het beste tot hun recht wanneer er een samenwerking is met een organisatie met een personeelsbestand tussen de 10 en 400 werknemers. Er zijn verschillende redenen waarvoor u een onafhankelijk pensioenadviseur inschakelt. Dit zijn redenen als:

  • Het opzetten van de collectieve pensioensregeling
  • Het communiceren van ingewikkelde materie over pensioenen in heldere taal richting uw personeel
  • Een second opinion geven op uw huidige pensioensregeling
  • Het geven van een cursus voor de ondernemingsraad

Dit is slechts een greep uit het dienstenpakket van PHB Financieel Adviseurs. U kunt namelijk ook nog terecht bij hen voor pensioenbeheer, pensioencommunicatie, zakelijke schadeverzekeringen, HR en P&O advies, hypotheken en beleggingen. Wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan contact op met dit adviesbureau om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen met een onafhankelijk pensioenadviseur. Deze beantwoordt graag al uw vragen.

https://phb.nl/