Csneakers
Particuliere dienstverlening

De specialist voor allerlei golfplaten, zoals polycarbonaat platen

Huisman Gemert is gespecialiseerd in het bouwen van verschillende soorten hallen, loodsen, schuren en stallen. Hiervoor worden verschillende soorten golfplaten, zoals polycarbonaat platen gebruikt. Wilt u zelf aan de slag met het bouwen van bijvoorbeeld een loods? Uiteraard is dit mogelijk. Hiervoor levert deze specialist graag de benodigde golfplaten, die snel uit voorraad geleverd worden. Behalve verschillende polycarbonaat platen vindt u alle benodigde materialen voor het bouwen van schuren en hallen bij deze expert, zoals balken in verschillende soorten en maten. Er zijn verschillende staalonderdelen verkrijgbaar bij Huisman Gemert, zoals dakgoten, gordingen en profielen. Maak uw loods helemaal af met verschillende hoogwaardige schuifdeuren in diverse materialen.

De specialist voor renovatie van bestaande hallen, loodsen en schuren

Heeft u een loods, schuur of hal waar wel wat onderhoudswerkzaamheden aan kunnen gebeuren? Schakel dan de specialisten van Huisman Gemert in. Zij zijn gespecialiseerd in het renoveren van daken en gevels. Bevatten onderdelen van uw loods of schuur (mogelijk) asbest? Voor deze experts is dat geen probleem. Wanneer uw bouwwerk asbest bevat, gaan de vakmensen van Huisman Gemert extra secuur te werk. Eerst wordt geïnventariseerd hoe groot het probleem is, waarna de bestaande polycarbonaat platen voorzichtig gedemonteerd worden. Vervolgens wordt er gezorgd voor nieuwe golfplaten, die vakkundig gemonteerd worden. Wat voor platen dit zijn, maakt voor Huisman Gemert niet uit. Dit is namelijk de plek voor allerlei typen platen.

Hallenbouw in verschillende industrieën

In de ruim 55 jaar dat Huisman Gemert actief is, hebben zij zich gespecialiseerd in hallenbouw voor de agrarische en industriële sector en voor de paardensportwereld. Voor het bouwen van maneges bent u hier op de juiste plek. Het bouwproces wordt van A tot Z nauwkeurig uitgevoerd. Van het aanvragen van de benodigde vergunningen tot het ontwerp en de bouw zelf. Wilt u de vergunningaanvraag en het ontwerp overlaten aan deze specialist, maar vervolgens zelf aan de slag met de bouw? Dat is ook mogelijk. We leveren graag een compleet bouwpakket voor u.