Csneakers
Image default
Dienstverlening

Geef uw woning een exclusieve uitstraling met Castelvetro tegels

Gaat u binnenkort verhuizen naar uw nieuwe woning of heeft uw huidige woning een metamorfose nodig? Een nieuwe vloer is bij u in huis altijd welkom. De chique Castelvetro tegels zijn dan zeker een aanrader. Al sinds 1971 produceert het Italiaanse merk Castelvetro luxueuze porcellanato keramische tegels voor vloeren in en rondom woningen. Het vooruitstrevende design bij deze tegels springt er enorm uit en de tegels gaan erg lang mee door hun hoge kwaliteit. Vandaag de dag zijn Castelvetro tegels ook erg populair onder Nederlanders. De collectie bestaat voornamelijk uit vloertegels. Castelvetro heeft een enorme diversiteit aan tegels aangebracht in de collectie. Van heel strak tot rustiek. In de showroom van Fravo Tegels vindt u de mooiste soorten. Laat u inspireren!

Ontdek ook de prachtige collectie Venis tegels

Een ander vooraanstaand merk is Venis, dat gevestigd is in Spanje en prachtige, exclusieve tegels voor vloeren en wanden produceert. Fravo Tegels is een selected dealer van Venis. Het assortiment van Venis is de crème de la crème onder de tegels, want elke woning krijgt met vloer- of wandtegels van dit merk een zee luxueuze en bijzondere uitstraling. Met de nieuwste technologieën, waar Venis voortdurend in blijft investeren, creëert dit bedrijf tegels met de mooiste hout-look die u kunt bedenken. Daarnaast vindt u in het aanbod ook decor tegels. In de bijzondere collectie van Venis vindt u onder andere de volgende designs: Venis Ferroker, Venis Cubica, Venis Mirage, Venis Newport, Venis Century en nog veel meer.

Inspiratie doet u gegarandeerd op bij deze tegelspecialist

Stap eens binnen bij Fravo Tegels en laat u inspireren voor de vormgeving van uw nieuwe of huidige woning. U vindt hier enkel toonaangevende merken die altijd de uitstraling creëren die u wenst. Bovendien is Fravo Tegels dé tegelspecialist die u nodig heeft wanneer u bijvoorbeeld Castelvetro of Venis tegels wilt laten leggen. Hier adviseren zij u uitgebreid over de designs die bij uw interieur passen. Daarnaast levert dit bedrijf de tegels aan huis. De oude vloer wordt vakkundig verwijderd en de nieuwe tegels worden nauwkeurig gelegd. U kunt vertrouwen op een perfecte totaalservice!