Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Goederen laten inklaren door een expert

Wanneer u goederen wilt invoeren in de Europese Unie, bent u verplicht deze producten in te klaren. Artikelen inklaren houdt in dat u invoerrechten en andere heffingen betaalt over de goederen die u wilt importeren. Pas nadat dit is gedaan, kunt u de producten gaan verhandelen. Het inklaren van goederen is vaak een kostbare en tijdrovende klus. Zolang het inklaren niet is gedaan, kunt u de producten immers niet verhandelen en moet u wellicht betalen voor tijdelijke opslag ervan. Wilt u tijd en geld besparen? Laat dan het proces inkorten dankzij de specialist Hemetex B.V. De ervaren douane-expediteurs van dit bedrijf helpen u bij het inklaren van uw producten bij de douane. Ze zorgen voor de benodigde douanedocumenten, zodat u hier geen omkijken naar heeft en u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

De werkwijze bij het inklaren van goederen

Veel bedrijven onderschatten de hoeveelheid administratie en kennis die vereist is om het inklaren van goederen soepel te laten verlopen. Hemetex B.V. gebruikt voor alle administratieve zaken een snel en flexibel elektronisch aangiftesysteem. Met dit systeem kunnen alle mogelijke aangiftes elektronisch gemaakt en naar ieder Nederlands douanekantoor verzonden worden. Iedere aangifte wordt binnen enkele minuten verwerkt, waarna Hemetex B.V. de vrijgave elektronisch ontvangt. Deze vrijgave wordt per e-mail naar u verzonden. Dankzij deze werkwijze weet u binnen enkele minuten wanneer uw goederen worden vrijgegeven en beschikt u snel over de vereiste importdocumenten.

Ga voor een complete service

Naast he inklaren van uw goederen kan Hemetex B.V. ook het transport en de opslag ervan voor u verzorgen. Dit bedrijf kan het transport regelen vanaf of naar de haven van Rotterdam of een andere locatie. Transport over de weg, de zee en door de lucht is allemaal mogelijk. Zelfs voor exceptioneel transport kunt u er terecht. Net zoals voor opslag voor korte of lange termijn. Wilt u dus goederen importeren in de E.U. en ontvangt u graag een complete service? Neem dan contact op met deze douane-expediteur in Rotterdam.

https://hemetex.nl/