Csneakers
Bedrijven

Help bezoekers snel op weg met duidelijke bewegwijzeringsborden

Als u wilt dat bezoekers van uw bedrijf snel de weg vinden, dan helpen goede bewegwijzeringsborden van SIGN-PARTNERS daar heel veel bij. Door goed aan te geven wat de looproute is naar een bepaalde afdeling of een kamernummer kunnen bezoekers zonder hulp te vragen vinden waar ze moeten zijn. Dit scheelt u niet alleen werk, maar u zorgt er ook voor dat uw bezoekers snel en zelfstandig de weg kunnen vinden, wat veel mensen erg prettig vinden. Duidelijk aangegeven routes voorkomen frustraties en zorgen zelfs voor extra tevredenheid over uw bedrijf. Goede bewegwijzering moet dan ook duidelijk en vooral eenduidig zijn om goed te functioneren.

Welke soort bewegwijzeringsborden passen bij mijn bedrijf?

Welke soort bewegwijzeringsborden u kiest, hangt af van de aard van uw bedrijf of instelling. Heeft u te maken met ouderen of mensen met een visuele beperking, kies dan zeker voor borden met een groot lettertype. Gebruikt u pictogrammen, zorg dan dat deze duidelijk zijn en slechts voor één uitleg vatbaar. Combineer eventueel tekst met een afbeelding om zo iedereen op het juiste spoor te zetten. Pictogrammen werken ook goed als u te maken heeft met een internationaal gezelschap van bezoekers. Iedereen begrijpt het plaatje voor de dames- of herentoiletten, ticketverkoop of de informatiebalie. Zo hoeft u dit niet in drie talen op een bewegwijzeringsbord te zetten.

Bij welk bedrijf kan ik duidelijke borden voor bewegwijzering laten maken?

Het laten maken van bewegwijzeringsborden voor uw bedrijf of instelling is vaak een kostbare aangelegenheid. Daar staat tegenover dat u dit in veel gevallen maar één keer hoeft te doen. Hooguit moeten er wellicht in de toekomst aanpassingen worden gedaan. Wanneer u in zee gaat met SIGN-PARTNERS bent u er zeker van dat u werkt met een professioneel bedrijf. Een offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier op de website van dit bedrijf. Bellen kan natuurlijk ook. U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en service, en vanzelfsprekend op duidelijke bewegwijzering binnen uw bedrijf.

https://sign-partners.nl/