Csneakers
Image default
Industrie

Koop een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Zoekt u een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik? Wilt u bijvoorbeeld uw bedrijventerrein of bedrijfspand grondig schoonmaken of een wegmarkering verwijderen? Bekijk dan eens het aanbod van Van Spelden. Deze specialist in het verkopen en verhuren van reinigingsmateriaal heeft een ruim assortiment. Voor elke situatie heeft dit bedrijf wel een installatie. Met reinigers van merken als Falch, Uraca en Woma tot wel 2500 bar is geen situatie te gek. Uw terrein of pand is binnen de kortste keren weer schoon.

Reinigingsmateriaal voor diverse situaties

Heeft u een hogedrukreiniger nodig voor professioneel gebruik voor bijvoorbeeld het wassen van uw auto en het verwijderen van oliën en vetten? Of juist voor een rioolreiniging, het stralen van schepen, het slopen van beton of het reinigingen van tanks? Geen probleem! Voor al deze situaties heeft Van Spelden een reinigingsinstallatie. U kunt ervoor kiezen om de installatie te kopen of te huren. Wanneer u een installatie huurt, kunt u de machine testen, wordt deze geleverd met een standaard uitrusting en accessoires en krijgt u veiligheidsinstructies. Daarnaast wordt de reiniger op aanvraag geleverd en weer opgehaald. Alle materialen van Van Spelden zijn volledig gecertificeerd volgens de huidige richtlijnen van de Stichting Industriële Reiniging (SIR).

Neem contact op voor de mogelijkheden

Naast het verkopen en verhuren van een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik, biedt Van Spelden nog meer services aan. Zo verkopen ze accessoires voor de installaties, zoals roterende spuitkoppen, HD slangen en pistolen, een centralizer en vloer- en wandreinigers. Heeft u al een hogedrukreinigingsinstallatie, maar is deze niet meer bruikbaar? Dan repareren, onderhouden en renoveren zij het apparaat voor u. Alle medewerkers van Van Spelden gaan deskundig te werk en zijn daarnaast VCA gecertificeerd. Door hun ervaring van ruim 25 jaar in het verkopen, verhuren en repareren van reinigingsmateriaal, zit u bij hen helemaal goed! Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Van Spelden. Zij helpen u graag verder.

https://www.vanspelden.com/nl/