Csneakers
Industrie

Bent u op zoek naar heftruckbanden?

Als u op zoek bent naar heftruckbanden dan zit u bij JUMA B.V. goed. Deze groothandel in industriebanden staat niet alleen bekend om hun expertise als het gaat om langzaam vervoer, ze bieden ook een totaalpakket aan wat betreft onderhoud aan uw banden. En dat is handig, want niet elke doorsnee garage heeft ook verstand van banden anders dan die van auto’s. U heeft voor uw heftruck daarom een expert nodig die niet alleen de juiste banden in huis heeft, maar ook de kennis om de banden te plaatsen en onderhouden.

Keuzes heftruckbanden

Verschillende heftrucks hebben verschillende heftruckbanden. Hier is waar het moeilijk begint te worden. Welke soort heftruck heeft u en welke banden kunt u het beste kopen? Dat een band op uw heftruck past, betekent nog niet dat het van goede kwaliteit is of dat het de meest geschikte soort is voor uw type gebruik. Een palletheftruck heeft bijvoorbeeld vaak kleinere banden met weinig profiel. Een grote heftruck voor ruiger terrein lijkt vaak meer op een tractor met de verschillende maten wielen en met vaak een diep profiel.

Vind de juiste heftruckbanden bij de specialist

JUMA B.V. is uw partner in het leveren van de juiste heftruckbanden. Al 13 jaar is dit bedrijf gespecialiseerd in langzaam transport met een focus op de banden van heftrucks. Omdat heftrucks vaak te maken hebben met ontzettend zware vracht, rijden ze niet sneller dan 50 kilometer per uur. Daarom wordt dit ‘langzaam’ transport genoemd. Bij een heftruck met zware vracht wordt er meer aandacht voor de banden vereist. Heftruckbanden zijn immers essentieel voor transport van A naar B. In JUMA B.V. vindt u uw partner als het gaat om het vinden van kwalitatief hoogwaardige heftruckbanden.

Kies voor extra service

JUMA B.V. is niet zomaar een groothandel in industriebanden. Het bedrijf heeft klanten in zowel Nederland als België en Duitsland. Een groot bereik dus. Daarnaast biedt het ook extra service waar u altijd gebruik van mag maken. Ze verwisselen bijvoorbeeld ter plaatse uw banden en repareren uw heftruckbanden mocht dit nodig zijn. U koopt bij JUMA B.V. dus niet alleen uw banden, maar krijgt er ook een totaalservice bij.

https://juma-bv.nl