Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Laat de exploitatiekosten van uw vastgoed managen door DDC Consulting

Voor elk project en voor elke projectontwikkelaar is het van groot belang om de kosten zo laag mogelijk te houden. Dit kan onder andere door de exploitatiekosten van uw vastgoed te laten regelen door een externe partij. Echter moet deze externe partij dan wel de ervaring en kennis hebben om uw specifieke project zo goed mogelijk te kunnen behandelen. DDC Consulting is die partij. Ze hebben jarenlange ervaring in het managen van exploitatiekosten van vastgoed en doen dit op een heldere en transparante manier. Dit kan door het voeren van energiebeheer, het opstellen van onderhoudskostenplanningen of door het opstellen van een gedegen onderhoudsstrategie. Zo weet u waar u aan toe bent en weet u dat het goed gebeurt. Wilt u ook een helder inzicht in de exploitatiekosten van uw vastgoed? Schakel dan DDC Consulting in.

Laat uw vluchtwegplattegrond aan dit bedrijf over

Naast het in kaart brengen en managen van de exploitatiekosten van uw vastgoed, kan DDC Consulting u ook bijstaan in uw brandveiligheid door het creëren van een vluchtwegplattegrond. Een vluchtwegplattegrond is een belangrijk onderdeel van het ontruimingsplan, omdat iedereen dan precies weet wat te doen in geval van nood. Een vluchtwegplattegrond moet voldoen aan bepaalde normen en eisen, die vooral betrekking hebben op de informatie en hoe deze te lezen is. Bij DDC Consulting tekenen ze graag uw vluchtwegplattegrond volgens de geldige normen op een door u gewenst formaat en met de gewenste afwerking.

Vragen over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijke diensten en producten die dit hoogwaardige bedrijf voor u kunnen realiseren? Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijf aan de juiste normen voldoet? En wilt u uw kosten minimaliseren door een professional in de arm te nemen? Laat u snel adviseren over de verschillende mogelijkheden. Ze staan u bij dit bedrijf graag te woord met gedegen advies en een breed scala aan opties.