Csneakers
Dienstverlening

Laat u kleding wassen door de beste wasserij in Rotterdam

Heeft u een stapel vieze was en is het hard nodig om een wasserij te bezoeken in Rotterdam? U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw kleding grondig gewassen wordt, zonder te beschadigen. Een wasserette is een uitkomst voor iedereen die niet over een wasmachine beschikt. Waardevol textiel wordt eenvoudig maar grondig gereinigd door een specialist als Easy Wash. De experts van deze wasserij in Rotterdam zorgen ervoor dat u uw kleding weer schoon en als nieuw terug krijgt. Deze wasserette is niet alleen zeer ervaren in het wassen van katoenen kledingstukken maar ook in kasjmier en suède. Daarnaast weten ze alles over het reinigen van dekbedden.

Maak gebruik van een full-service

Bezoek Easy Wash, een wasserij in Rotterdam, en was eenvoudig al uw kleding en textiel zelf. Met diverse wasmachines bent u zo aan de beurt bij deze wasserette in de buurt van Zuidplein. Drink ontspannen een kopje koffie op het terras of loop langs alle gezellig winkeltjes in de winkelstraat. U kunt naast dat u zelf uw kleding wast natuurlijk ook gebruik maken van de full-service diensten die deze specialist aanbiedt. Geef uw vuile wasgoed af bij de balie om het vervolgens de volgende dag weer schoon op te halen. Eenvoudiger kan het haast niet gemaakt worden toch? Compleet gereinigd met een heerlijke geur geniet u van uw wasgoed terwijl u meer tijd over houdt voor andere werkzaamheden. Heeft u geen tijd om uw was weer op te komen halen? Maak gebruik van de speciale haal- en breng-service en uw was wordt opgehaald en weer thuis gebracht. Iedereen die een hekel heeft aan strijken, kan gebruik maken van de strijkservice.

Kom uw wasje draaien bij Easy Wash

U wilt natuurlijk nog lang van uw kleding genieten. Daarom maakt deze wasserij in Rotterdam uitsluitend gebruik van de nieuwste apparatuur van Miele. Deze machines staan bekend om een stralend resultaat. De ingebouwde soft-care trommels zorgen ervoor dat uw kleding minder snel slijt en ook nog eens schoner wordt. Ervaar een uitstekende reiniging van uw kleding in minder dan drie kwartier bij Easy Wash.

https://easywash.nl/