Csneakers
Dienstverlening

Los met een camera inspectie uw lekkage snel op

Met een camera inspectie vindt u de oorzaak van een lekkage snel. Wanneer u last heeft van een lekkage en u wilt deze zo spoedig mogelijk oplossen, zoek dan naar een bedrijf die inspectie via camera aanbiedt. Door snel te handelen, voorkomt u dat de lekkage alleen maar erger en groter wordt. Met een inspectiebus is het probleem van de lekkage eenvoudig vast te stellen. Dit handige apparaat is voorzien van verschillende soorten camera’s, waardoor hij geschikt is voor inspectie in elke soort leiding en elke vorm van lekkage. Van Vught Rioleringen in Tilburg investeert in de nieuwste technieken en beschikt daarom ook over een inspectiebus. Dit bedrijf helpt u vakkundig met het oplossen van uw lekkage.

Ook vakkundige hulp bij het reinigen van uw vetafscheider

Werkt u in de levensmiddelenindustrie of in de horeca en heeft u een vetafscheider? Deze moet u steeds op tijd ledigen om uw milieuvergunning of omgevingsvergunning te behouden. Wanneer u er moeite mee heeft om dit te onthouden en om dit op tijd te doen, doet u er goed aan een onderhoudscontract af te sluiten bij een bedrijf. Zo wordt uw vetafscheider altijd op tijd geledigd, blijft hij goed functioneren en hoeft u er zelf niet meer aan te denken. Van Vught Rioleringen voert ook deze taak graag voor u uit.

Een professioneel rioleringsbedrijf nodig in of rondom Tilburg?

Woont u in de omgeving van Tilburg en wilt u via camera inspectie de oorzaak van uw lekkage opsporen? Of zoekt u voor uw bedrijf een professionele reiniger voor uw vetafscheider? Van Vught Rioleringen is met meer dan vijftig jaar ervaring in staat elke lekkage voor u op te lossen. Als een van de weinige bedrijven in ons land zijn ze daarnaast gespecialiseerd in het reinigen van vetafscheiders. Zowel voor particulieren als voor bedrijven biedt dit bedrijf een uitstekende service aan. De medewerkers maken gebruik van de nieuwste technieken, komen afspraken altijd na, reageren snel op calamiteiten en vragen een zeer scherpe prijs. Hierdoor is er een vaste klantenkring ontstaan en alle klanten zijn erg te spreken over de diensten van Van Vught Rioleringen. Als u wilt weten wat Van Vught Rioleringen voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met dit bedrijf.