Csneakers
Image default
Bedrijven

Met de snelservice van dit autobedrijf in Zwanenburg bent u zeker van een vlotte reparatie

Heeft u kleine schade aan uw auto of scooter, zoals een lekke band, een kapotte accu of een rem die niet werkt? Dan wilt u natuurlijk niet een week wachten totdat dit gerepareerd kan worden. In dat geval kunt u op zoek gaan naar een werkplaats die een snelservice aanbiedt. In Zwanenburg vindt u een autobedrijf dat zes dagen per week kleine reparaties aan uw voertuig kan uitvoeren. Het prettige hieraan is dat u geen afspraak hoeft te maken, maar direct bij de garage langs kunt gaan!

Bekijk de nieuwe en tweedehands auto’s en scooters in de showroom terwijl u wacht

Al jaren staat dit autobedrijf in Zwanenburg, DJ Auto’s en Scooters, bekend in de regio om hun prettige dienstverlening. Bij de snelservice is dit niet anders. De vakkundige medewerkers zoeken direct een passende oplossing voor u en vervangen onder andere uw ruitenwissers, uitlaat of accu. Als u niet direct aan de beurt bent, ontvangt u een kopje koffie of thee en kunt u de nieuwe of tweedehands auto’s en scooters in de showroom bekijken.

Grote schade aan uw auto of scooter en apk-keuringen

Heeft u grote schade aan uw auto of scooter? Ook dan wordt er naar een passende oplossing gezocht. In dit geval vraagt het bedrijf u wel om een afspraak te maken. Daarnaast is dit ook dé garage voor een apk-keuring door een professionele keurmeester. U kunt alle merken auto’s en zowel benzine, diesel, elektrisch of hybride vakkundig laten keuren.

Ontvang een gratis leenauto

Bij kleine reparaties aan uw auto staat u spoedig weer buiten met een voertuig dat weer perfect in orde is. Bij grote onderhouds- of reparatiewerkzaamheden ontvangt u in de tussentijd een gratis leenauto zodat u gewoon de weg op kunt. Bent u benieuwd wat dit autobedrijf in Zwanenburg voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de medewerkers en maak een afspraak. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur.