Csneakers
Dienstverlening

Onderhoud van stoomketels via SCIOS gecertificeerd bedrijf

Bij K.K. Brandertechniek kunt u terecht voor het professionele onderhoud aan stoomketels. Daarnaast kunt u ook de periodieke inspectie van stookinstallaties toevertrouwen aan dit bedrijf. K.K. Brandertechniek biedt als organisatie een universele ketel- en branderservice. Dit bedrijf is, waar het inspectie betreft, SCIOS gecertificeerd voor de meest voorkomende disciplines. Voor onderhoud is K.K. Brandertechniek volledig SCIOS gecertificeerd. Daarbij draagt deze organisatie het ISO9001 certificaat wat inhoudt dat de werkzaamheden jaarlijks getoetst worden door een onafhankelijke organisatie. U mag dan ook uitgaan van een vakbekwame dienstverlening.

Het belang van gedegen onderhoud aan stoomketels

Met goed onderhouden stoomketels voorkomt u defecten of grote storingen in de ketels. Aan storingen en defecten kan een flink kostenplaatje verbonden zitten. Met periodiek onderhoud blijft u dit voor. Het is daarom een slimme zet zo nu en dan een specialist in te schakelen die u deze service biedt. Bij K.K. Brandertechniek zit u goed voor het onderhoud van stoomketels. Omdat dit bedrijf volledig SCIOS gecertificeerd is op het gebied van onderhoud mogen alle disciplines uitgevoerd worden. Het merk en type toestel zijn hierbij om het even. Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of een spoedklus naar aanleiding van een probleem, een ervaren monteur is snel bij u op locatie en kan u direct te hulp zijn.

Keuring en periodieke inspectie van stookinstallaties

Naast het onderhoud van stoomketels kunt u bij K.K. Brandertechniek ook terecht voor de periodieke inspectie van stookinstallaties. De eerste periodieke inspectie dient al plaats te vinden binnen zes weken na de ingebruikname van uw stookinstallatie. Deze termijn geldt ook voor de inspectie van brandstoftoevoerleidingen. Hoe vaak u vervolgens uw stookinstallatie moet laten keuren en inspecteren hangt af van het soort installatie. Er gelden namelijk verschillende inspectiefrequenties die samen hangen met het vermogen in kilowatt en het type brandstof van de stookinstallatie. Op de website van K.K. Brandertechniek kunt u hier meer over lezen.