Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Uw persluchtlekkage is zo verholpen

Wilt u er zeker van zijn dat uw perslucht geen lekkage heeft, wat de kosten omhoog zal jagen? Door de persluchtlekkage te verhelpen, zult u erg veel geld en energie besparen. Wie wil dat nou niet? Bij KDS Persluchtlek geven ze u graag inzicht in de ernst van de lekkage en geven ze u gedegen advies over energie- en geldbesparing. Het is namelijk zo, dat 90% van persdruk bestaat uit warmte en deze verdwijnt vaak direct door lekkages. Hierdoor gebruikt u maar 10% van de kracht die in uw systeem schuilt. De reparatie heeft een gemiddelde return on investment van 40 dagen. U heeft het dus allemaal weer snel terugverdiend! Krijg inzicht in uw verliezen en schakel KDS Persluchtlek in om u te helpen.

Bespaar kosten door de lekkage van uw perslucht te laten verhelpen

Wat ze bij een lekkage bij KDS Persluchtlek doen, is het berekenen van de kosten van perslucht per m3. Hierdoor krijgt u inzicht in hoeveel perslucht u eigenlijk verbruikt. Hieruit kunnen de adviseurs opmaken en berekenen hoeveel er verloren gaat door lekkages. En dat kan u duizenden euro’s schelen! Echter is het dus een investering die u gemiddeld binnen anderhalve maand er weer uit hebt! De deskundige medewerkers van KDS Persluchtlek gaan grondig te werk en wanneer ze een of meerdere lekkages opsporen, zullen ze deze meteen goed repareren. Uw tevredenheid staat natuurlijk voorop. Na de reparatie checken ze uw gehele systeem nogmaals, om er zeker van te zijn dat alles klopt. Neemt u dit bedrijf binnenkort ook in de arm voor uw persluchtlekkage?

Wilt u meer weten?

De kosten van een lekkage aan uw perslucht, zijn hoger dan u denkt. Na de reparatie van uw persluchtlekkage ontvangt u een heldere rapportage op maat en kunt u er zeker van zijn dat u meteen begint met besparen. Wilt u een van de deskundige medewerkers spreken om advies in te winnen? Neem dan gerust contact op met dit ervaren bedrijf. Ze helpen u graag met besparen.