Csneakers
Bedrijven

Vergunningsvrije dakkapel plaatsen

U wilt een vergunningsvrije dakkapel plaatsen? Dat kan met de BASkapel. Deze dakkapel is ontwikkeld met het oog op speciale eigenschappen, waardoor de plaatsing vergunningsvrij uitgevoerd kan worden. Daarbij is de dakkapel strak van uitvoering en uitstraling en laat het door de schuingeplaatste dakramen extra veel licht binnen. Zo bespaart u het geld en de energie die kunnen gaan zitten in het aanvragen van een omgevingsvergunning, én profiteert u van een ontwerp dat het zonlicht optimaal uw woning binnen laat.

De vergunningsvrije dakkapel van BASkapel

Het plaatsen van een vergunningsvrije dakkapel kan een hoop bijdragen aan uw woonplezier. U haalt extra licht binnen in huis. Daarbij creëert u letterlijk meer ruimte. Een hindernis voor het plaatsen van een dakkapel kan de aanvraag van een omgevingsvergunning zijn. Afhankelijk van de specifieke voorwaarden per gemeente en het huis waarin u woont, kan de BASkapel dankzij het unieke ontwerp in de meeste gevallen gewoon zonder vergunning geplaatst worden. De BASkapel heeft in tegenstelling tot traditionele dakkapellen geen verticale maar schuingeplaatste ramen. De ruimte die gewonnen wordt, is vaak gelijk aan dat van een regulier dakkapel, maar de lichtinval wordt door dit design vele malen verhoogt. Kortom, de BASkapel biedt veel voordeel.

Uitgebreide venster en decoratie mogelijkheden

De BASkapel dankt zijn naam aan bedenker Bas Verhoek. Deze vergunningsvrije dakkapel is uniek van design en wordt door vakmensen volledig op maat gemaakt. De dakvensters zelf zijn van het merk VELUX. De ramen kunt u naar wens upgraden naar bijvoorbeeld extra isolerend glas of glas dat geluid extra reduceert. Ook zelfreinigend glas of veiligheidsglas behoren tot de mogelijkheden. Doordat de raamvensters in de BASkapel van VELUX zijn, kunt u daarbij de dakkapel naar wens verder inrichten met de verschillende varianten raamdecoratie en zonwering van VELUX. Dit maakt de BASkapel niet alleen een uniek product, maar ook eentje met vele mogelijkheden.

https://www.baskapel.nl/