Csneakers
Zakelijke dienstverlening

Behaal het gewenste resultaat met product innovatie

Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om een unieke positionering op de markt te hebben. Wilt u graag uw voorsprong op uw concurrenten behouden? Dan is het een goed idee om te investeren in product innovatie en product engineering. Schakel daarom de ervaren productontwerpers en ingenieurs van IDnA in. Dit bedrijf helpt u bij het realiseren van uw project, van idee tot aan het productiestadium. Daarbij wordt er in de verschillende stappen altijd voldoende kritische toetsing voorzien. Zo realiseert u een product innovatie die voldoet aan al uw verwachtingen en de wensen van uw klanten.

Ontvang een subsidie voor product engineering

Technisch ontwerpbureau iDNA helpt zelfstandige ondernemers, kmo’s en grote bedrijven met productdesign en product engineering. iDNA werkt samen met de overheid om dit te realiseren. Zo is het mogelijk om via de kmo-portefeuille een subsidie te ontvangen voor uw innovatieproject. Hierbij is het voor kleinere ondernemingen zelfs mogelijk om 40 procent van de kosten terugbetaald te krijgen. U heeft dus alleen maar te winnen bij productengineering of product innovatie. Heeft u al een idee of bent u juist op zoek naar ideeën? iDNA helpt u graag om uw bedrijfsdromen te realiseren.

Kies uit verschillende samenwerkingsformules

iDNA heeft verschillende samenwerkingsformules voor uw bedrijf. De meest gekozen formule is de projectformule. Hierbij ontvangt u een vaste prijsopgave en krijgt u een all-in voorstel. Wanneer het nog niet helemaal duidelijk is hoe het ontwikkelingstraject er komt uit te zien, is het mogelijk om de regie aan iDNA over te laten. In dit geval wordt elke volgende stap van uw verhaal grondig doorsproken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een participatiesamenwerking. Hierbij investeert iDNA mee in uw project. Beschikt u zelf over een R&D-team en heeft u tijdelijk nood aan extra capaciteit? Ook dan kunt u zich beroepen op de kennis en expertise van dit technisch ontwerpbureau. Maak snel een afspraak om uw samenwerking te bespreken.