Csneakers
Banen en opleidingen

Volg een opleiding en wordt een NLP practitioner!

Wil je een NLP practitioner opleiding volgen? Wil je snel en effectief leren? Volg dan een opleiding bij RaVisie. Wij bieden een complete opleiding aan in zeven dagen en daar krijg je ook nog eens twee gratis oefendagen bij. Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste leert voor NLP Practitioner, wanneer je volledig wordt ondergedompeld in de wereld van NLP en je een leermethode aangereikt krijgt die helemaal bij jou past. Dat is dan ook precies wat wij jou bieden.

Wat doet een NLP practitioner?

Als een NLP practitioner leer je hoe jouw brein en het brein van anderen werkt. Je leert de onbewuste patronen in het gedrag herkennen en gaat kijken en luisteren naar wat mensen doen en zeggen. Wanneer je deze opleiding gevolgd hebt, kun je mensen beter coachen, begeleiden en aansturen. NLP kan je combineren met allerlei soorten banen, maar ook thuis of in de sportschool. Je ontwikkelt jezelf, omdat je iets toevoegt aan datgene waar je al goed in bent. Je bepaalt zelf wat je nodig hebt en hoe je dit doet.

Hoe wordt de opleiding vormgegeven?

RaVisie verzorgt de NLP practitioner opleiding in de eigen opleidingslocatie in Woudenberg. Hierbij is er geen spraken van veel theorie, maar ga je juist veel oefenen. Je krijgt uitgelegd wat het is, hoe het werkt en waarom, je krijgt een demo te zien en daarna ga je samen met andere deelnemers oefenen. Alles wat je leert, ga je in de volgende dagen meteen toepassen. Zo ontwikkel jij een eigen handigheid in deze techniek. Wil je meer informatie ontvangen? Of wil jij je meteen opgeven voor deze opleiding? Neem dan contact op met RaVisie. Mail of bel met al je vragen, want de medewerkers staan je graag te woord. Nog even en dan kan jij je kennis en kunde uitbreiden als NLP practitioner.

http://ravisie.nl