Csneakers
Groothandel

Alle horeca benodigdheden op één plek

Als u een horecaonderneming begint, komt daar heel wat bij kijken. U gaat op zoek naar kwaliteitsmaterialen, die snel en goed geleverd kunnen worden. Ook voor uw bestaande restaurant of bedrijfskeuken heeft u regelmatig nieuwe uitrusting nodig. Hartman en Zn. Horeca Service is een familiebedrijf waar u werkelijk alles kunt vinden dat u maar kunt bedenken. Apparatuur, horeca benodigdheden, hygiëneproducten en onderdelen zijn allemaal probleemloos leverbaar. Op de website kunt u gemakkelijk zoeken naar de materialen die u nodig heeft. Via telefonisch contact of e-mail helpen de professionele medewerkers u graag verder. Het assortiment is enorm uitgebreid en wordt voortdurend aangepast aan de behoeften binnen de horecawereld.

 

Van A tot Z

Horeca kent vele onderdelen en processen. Hartman en Zn. Horeca Service heeft voor al deze aspecten de benodigdheden in huis. U kunt er terecht voor de inrichting van de keuken, maar ook voor bedrijfskleding, meubilair en schoonmaakmaterialen. Professionele schoonmaak is immers een belangrijk onderdeel van uw horecaonderneming. Aan de persoonlijke hygiëne is eveneens gedacht. Heeft u gasten die blijven overnachten of gebruik maken van uw sauna of wellness, dan kunt u zorgen dat er altijd voldoende handdoeken en verzorgingsproducten aanwezig zijn.

 

In de keuken

Hartman en Zn. Horeca Service is hét adres voor grootkeukenapparatuur. Het bedrijf heeft meer dan voldoende kennis en ervaring in huis om u te adviseren op het gebied van efficiënte inrichting van uw horecakeuken. Zo lopen uw medewerkers elkaar niet in de weg en werkt u met de meest geschikte apparatuur. Hartman en Zn. Horeca Serviceis altijd op de hoogte van de laatste HCCP-certificeringseisen, zodat uw keuken aan deze voorwaarden voldoet. U kunt de apparatuur gemakkelijk bestellen. Professionele monteurs komen vervolgens de installatie verzorgen en regelen ook het onderhoud. Alle verdere horeca benodigdheden die u nodig heeft in de keuken of bij het serveren bestelt u snel en gemakkelijk in de webshop.