Csneakers
Bedrijven

Een urn online kopen hoeft niet moeilijk te zijn

Wanneer een naaste overlijdt komen er vaak ontzettend veel zaken aan bod die u dient te regelen. Het bepalen van de laatste rustplaats is hier een belangrijk onderdeel van. Wat was de wens van uw naaste en hoe kunt u deze realiseren? Als u of uw naaste heeft gekozen voor een urn, zijn er nog steeds uiteenlopende opties waar u uit kunt kiezen. Van welk materiaal wilt u de urn laten maken? Hoe groot wilt u de urn hebben? Wilt u één urn of meerdere kleine urnen voor andere vrienden en/of familieleden? Als u eenmaal besloten heeft hoe de urn eruit mag zien, moet u hem nog wel vinden. Een urn online kopen biedt u hierbij veel rust. Wij ondersteunen u hierbij graag en bieden op onze webshop verschillende soorten urnen aan die u.

Een urn online kopen en personaliseren naar uw wens

Wij begrijpen dat de laatste rustplaats van uw overleden naaste dient aan te sluiten op zijn of haar wensen. Daarom kunt u bij ons online een urn kopen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste manieren om uw naaste een bijzonder herdenkingsmonument te geven. Daarom vindt u bij ons een breed assortiment aan verschillende soorten handgemaakte urnen. Om de urn extra bijzonder te maken, heeft u de optie om deze te laten personaliseren. Laat bijvoorbeeld de naam van uw naaste graveren op de urn of kies voor een accessoire die past bij de interesses of hobby’s van uw naaste.

Een grafsteen online bewerken

Wanneer u voor een grafsteen kiest voor bij de laatste rustplek van uw naaste, is het tevens mogelijk om deze te personaliseren. U kunt bij ons zelf een grafsteen bewerken. U zoekt een grafsteen uit en kunt deze online bewerken naar wens met behulp van onze editor. Dit doet u in vier eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Kies de afmeting van de steen.
  • Stap 2: Kies het soort materiaal en de kleur.
  • Stap 3: Het bewerken van de grafsteen met letters en afbeeldingen.
  • Stap 4: Sla de afbeelding op en verstuur de order.

Personaliseer de laatste rustplaats van uw naaste

Of u nu kiest voor een urn of voor een grafsteen, u heeft altijd de mogelijkheid om deze te bewerken en personaliseren. Zo bent u altijd verzekerd van een rustplaats die compleet naar wens is van u en uw naaste.