Csneakers
Bedrijven

In deze vloerenwinkel kijkt u uw ogen uit

Een vloerenwinkel is een bron van inspiratie voor de inrichting van uw woning. Of u nu uw huidige woonkamer een make-over wilt geven of gaat verhuizen naar een nieuwe plek. Het uitzoeken van de vloer is altijd een belangrijk moment. Veel mensen kiezen vandaag de dag voor houten vloeren. Dat is niet zo vreemd, want deze vloeren zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en ze vragen weinig onderhoud. Een houten vloer kan bovendien prima worden gecombineerd met vloerverwarming en is in tientallen uitvoeringen leverbaar.

Wat wordt uw keuze voor uw nieuwe vloer?

Eenmaal in de vloerenwinkel kunt u een keuze maken uit diverse opties. Houten vloeren worden namelijk van verschillende materialen gemaakt. Laminaat is voor veel mensen bekend, maar u kunt ook gaan voor een vloer van massief hout, een parketvloer of een vloer van laminaatparket. Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden qua kleur of bewerking. Een vloer kan worden gelakt of van een olielaag worden voorzien. Deze beschermt niet alleen het hout maar geeft de vloer ook een heel eigen uitstraling. Dit geldt ook voor bewerkingen zoals schuren of een white wash. De planken worden uiteraard al bewerkt voordat de vloer wordt gelegd. Hierdoor kunt u meteen het resultaat zien, wanneer de vloer wordt opgeleverd.

Een betrouwbare leverancier voor uw nieuwe vloer

In de vloerenwinkel van Van der Heijden Vloeren in Oss kunt u diverse houten vloeren bekijken. Tevens kunt u hier deskundig advies krijgen voor het onderhoud van uw vloer. Doorgaans heeft een vloer van hout weinig onderhoud nodig. U kunt volstaan met stofzuigen en af en toe een sopje met een mild schoonmaakmiddel. Ook online op de website kunt u al de nodige inspiratie opdoen. U kunt ook online een offerte aanvragen om alvast een indicatie van de prijs te krijgen. Bedenk daarbij dat u een vloer koopt die in de meeste gevallen tientallen jaren mee zal gaan.