Csneakers
Bedrijven

Kies een mooie occasion met garantie bij dé dealer in de regio Valkenswaard

Wanneer u een nieuwe auto wilt kopen, dan is wellicht een occasion een optie voor u. Deze zijn vaak goedkoper dan een spiksplinternieuwe auto en wanneer u kiest voor een occasion van Autobedrijf Huub Smolders uit de buurt van Valkenswaard, is deze ook nog eens van een uitstekende kwaliteit. Alle occasions van deze specialist uit Westerhoven zijn namelijk uitvoerig gekeurd voordat ze ten verkoop zijn aangeboden. Zo bent u verzekerd van een auto van goede kwaliteit en kunt u met veel plezier jarenlang rondrijden in uw occasion. U krijgt een aflevercertificaat en tot wel 24 maanden garantie. Zo heeft u de keuze uit vele gekeurde, duurzame en veilige occasions.

Al meer dan 35 jaar auto ervaring

Bij Autobedrijf Huub Smolders hebben ze al meer dan 35 jaar ervaring met auto’s en het onderhouden en verkopen ervan. Hierdoor hebben ze veel kennis en kunde in huis bij het keuren en repareren van occasions. Ook wanneer u bij hen kiest voor een nieuwe auto, bent u verzekerd van een mooie auto van goede kwaliteit. Onderhoud en eventuele reparaties worden vervolgens vakkundig uitgevoerd door deze expert. En wist u dat uw auto altijd volledig afgetankt wordt afgeleverd na iedere keuring of reparatie? Zo kunt u direct weer verder rijden met een voordelige occasion van hoge kwaliteit van de expert uit de omgeving van Valkenswaard.

Profiteer van de ruime openingstijden

Dankzij de ruime openingstijden van de showroom en de werkplaats kunt u vaak al snel terecht wanneer u bij Autobedrijf Huub Smolders uit de regio Valkenswaard wilt langskomen voor het aanschaffen van een nieuwe auto een occasion, onderhoud of een reparatie. Op vrijdag is de showroom zelfs geopend tot 19:00 uur. Ook is er de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken. Zo kunt u snel terecht en wordt het eventuele onderhoud of de benodigde reparatie snel uitgevoerd. Zo rijdt u snel weer zonder problemen rond. Neem voor het maken van een afspraak contact op met deze specialist.

https://www.huubsmolders.nl