Csneakers
Groothandel

De vele voordelen van golfplaten

Wie kiest voor een dak van golfplaten behaalt hier veel voordelen mee. Golfplaten zijn bijvoorbeeld vochtregulerend. Uw golfplaten dak is waterdicht, maar kan wel damp van binnenuit vrijlaten door de poriënstructuur. Dit voorkomt condens. Daarnaast zorgt een golfplaten dak voor geluidsdemping. In tegenstelling tot vele andere kunststof- en staalplaten wordt het lawaai van neerslag sterk gedempt. Golfplaten hebben nog veel meer voordelen, zoals:

  • Ammoniakbestendig en roestvrij
  • Brandwerend
  • Onderhoudsarm
  • Asbestvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar
  • Goedkoop

Golfplaten uit de hoogste kwaliteitsklasse

Heeft u interesse in golfplaten voor uw stal, schuur, carport, woning of kantoorpand? Voor golfplaten uit de hoogste kwaliteitsklasse C1X kunt u bij Huisman Gemert terecht. De golfplaten die door Huisman Gemert geleverd worden, voldoen aan alle Europese normen (EN494). U zit hier dus sowieso goed. Bovendien worden de golfplaten voorzien van polypropyleen veiligheidstrips, waardoor het risico op doorvallen sterk afneemt. Bij Huisman Gemert worden de golfplaten volledig op maat gemaakt. Hoewel de standaardlengte voor een golfplaat 1,53 meter is, is er bij Huisman Gemert ook ruime keuze voor andere lengtes. De maten variëren van 1,25 meter tot en met 3,05 meter. Ook de kleur van de golfplaten bepaalt u zelf.

Kies voor polycarbonaat platen als natuurlijke lichtvoorziening

Veel mensen geven de voorkeur aan natuurlijk licht in plaats van lampen. Om ervoor te zorgen dat u overdag geen lampen aan hoeft te zetten, kiest u voor polycarbonaat platen. Gebruik deze platen dan als volledig dak of monteer enkele platen in uw al bestaande dak. Huisman Gemert heeft zowel enkelwandige als driewandige polycarbonaat platen met een golfprofiel in het assortiment, die speciaal voor golfplaten daken zijn geproduceerd. Polycarbonaat platen zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam en zijn een uitstekend alternatief voor glas. Deze platen zijn bij Huisman Gemert in alle typen leverbaar. Daarnaast heeft Huisman Gemert ook een groot aanbod aan bijpassende dak- en wandproducten en diverse soorten bevestigingsmiddelen.