Rijplaten huren bij een expert

Wilt u rijplaten huren om uw bouwplaats goed bereikbaar te maken voor zware voertuigen? Of heeft u rijplaten nodig om toegangswegen naar een festival- of evenemententerrein te creëren? Dan staat Verbruggen-Volkel voor u klaar. Naast kraanverhuur en bijzonder transport, kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor de verhuur van rijplaten. Deze diensten levert dit bedrijf al meer dan 35 jaar, waardoor de medewerkers zeel veel ervaring hebben met alle mogelijke soorten transport. Ook weten zij alles van rijplaten en wanneer u deze komt huren, geven zij u graag deskundig advies over welke platen voor uw toepassing het meest geschikt zijn. Verbruggen-Volkel hecht grote waarde aan kwaliteit- en veiligheidsnormen. Daarom is het bedrijf aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport en Transport Logistiek Nederland. Ook is het bedrijf VCA-gecertificeerd. Hierdoor kunt u ervan op aan dat bij iedere levering en dienst de veiligheid optimaal is.

Rijplaten verhuur voor de bouw

In de bouw zijn rijplaten onmisbaar. Ze zorgen voor een stevige ondergrond, waardoor kranen, cementwagens en andere zware voertuigen de bouwlocatie veilig kunnen bereiken en niet wegglijden door een onstabiele ondergrond. Ook op de bouwplaats zelf zijn rijplaten nodig om de grond te beschermen tijdens alle werkzaamheden. Bij Verbruggen-Volkel kunt u rijplaten huren in diverse formaten, zodat de platen precies passen op uw bouwlocatie. Alle rijplaten zijn voorzien van trekogen of gaten en hebben afgeronde hoeken, zodat de veiligheid van uw werknemers gegarandeerd is. Verbruggen-Volkel doet niet enkel rijplaten verhuur, maar transporteert de platen ook met een professionele oplegger naar uw bouwplaats en legt ze daar vakkundig. Zo weet u zeker dat ze stevig liggen en veilig te betreden zijn met zwaar materieel.

Ook geschikt voor evenementen

Organiseert u een evenement op een onverhard locatie? Ook dan is het verstandig stalen rijplaten te huren en te laten plaatsen. Deze zorgen er namelijk voor dat het terrein goed bereikbaar is voor voertuigen. Daarnaast zijn ze ideaal voor de bescherming van de ondergrond. Ook voor rijplaten verhuur voor evenementen neemt u het best contact op met Verbruggen-Volkel, gevestigd in Uden.