Csneakers
Dienstverlening

Uw plafond houdt met de juiste isolatie warmte binnen

Wist u dat u door het plafond de meeste warmte in huis verliest? Tijdens de koude winter is een goede dakisolatie dus geen overbodige luxe. Door onder uw plafond de juiste isolatie van EasyCell te plaatsen, voorkomt u dat de warmte kan ontsnappen. Hierdoor houdt u meer warmte binnen, wat scheelt in de stookkosten. Doordat u minder hoeft te stoken, verbruikt u minder gas, waardoor u ook nog eens het milieu spaart. Een Moet plafondisolatie niet officieel aan elkaar? Misschien: “Een plafond met goede isolatie zorgt voor warmte en biedt ook nog eens vele andere voordelen waar u van profiteert.”, maar heeft nog veel meer voordelen waar u van profiteert.

In de zomer een aangenaam koel huis

Wist u dat u met de juiste isolatie er niet alleen voor zorgt dat uw huis in de winter lekker warm blijft? Wanneer u uw huis laat isoleren tegen de warmte in de zomer, geniet u van het ideale klimaat in huis. Hiervoor plaatst EasyCell niet alleen vakkundig de juiste dakisolatie, maar ook uw vloeren en de muren van uw huis kunnen voor een perfecte temperatuur op de juiste manier geïsoleerd worden. Zo heeft u het hele jaar door een ideaal klimaat in huis. Ook blijven uw stookkosten op deze manier optimaal beperkt. Laat u door EasyCell adviseren over de mogelijkheden voor een hoge kwaliteit isolatie in uw woning.

De juiste materialen voor het op een goede manier isoleren van uw huis

Om uw huis op een goede manier te isoleren, is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Daarom gebruikt EasyCell wollige vlokken, die onder druk worden ingeblazen in de ruimte tussen het plafond en de vloer van de ruimte erboven, of onder uw vloer op de benedenverdieping. Ook kan dit materiaal worden gebruikt om de holle ruimtes in uw muren te isoleren. Zo heeft u op een efficiënte manier de juiste isolatie, profiteert u van een optimaal klimaat in huis en bespaart u optimaal op de stookkosten.