Csneakers
Particuliere dienstverlening

Met de verschillende huurwoningen in de Betuwe woont u fraai zonder er veel geld in te hoeven steken

Een huis kopen is voor menig mensen een flinke investering. Zeker op een toplocaties is het lastig om voor een aantrekkelijke prijs een nieuw stulpje te bemachtigen. Zoals De Betuwe; een prachtige streek in Gelderland en gelegen tussen twee rivieren. Het gebied staat vooral bekend om de witroze bloesem en de bruisende evenementen, zoals de Fruitcorso. Kortom, een prachtlocatie om te wonen. Een goede optie hierbij zijn de verschillende huurwoningen in De Betuwe. Zonder te veel geld uit te geven woont u al in een zeer fraai gebied. Den Hartog Makerlaardij kan u hierbij helpen. Met behulp van hen zal er een inventarisatiegesprek gevoerd worden om uw wensen en uw situatie te bespreken. Met deze persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een goede match met een verhuurder die bij u past!

Twijfelt u nog over kopen of huren?

Wellicht zal u op het punt komen dat u liever een huis wilt kopen in plaats van een huurwoning zoeken in De Betuwe. Als u zeker bent over de woonlocatie en daar langdurig zou willen verblijven, is kopen op lange termijn een goed idee. Een eigen huis kunt u namelijk helemaal naar eigen wens aanpassen en inrichten. Ideaal voor de lange termijn. Maar een woning kopen doet u niet iedere dag. Zeker bij uw eerste huis zullen er veel vragen ontstaan. Eén van die vragen gaat hoogstwaarschijnlijk over de prijs van het huis. Den Hartog Makerlaardij verricht daarom ook taxaties. Er zal door hen een taxateur ingezet worden om bijvoorbeeld in Wageningen een taxatierapport op te stellen. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat u kwijt bent en kunt u hiermee uw hypotheek aanvragen. Maar bij Den Hartog Makelaardij beperkt de taxateur zich niet alleen tot Wageningen. Ook voor gebieden zoals Driel en Heteren kunt u bij hen terecht. Zeker de moeite waard dus om te kijken welke scherpe prijsstelling de taxateur in Wageningen en omgeving u kan bieden!

Kijk wat Den Hertog Makelaardij voor u kan betekenen!

Of u nu huurwoningen in de Betuwe zoekt of een taxateur in Wageningen, Den Hertog Makelaardij staat sinds 2016 al voor u klaar. Zij hebben een groot werkgebied, namelijk: Herveld, Andelst, Valburg, Zetten en omgeving. Bezoek de website en neem contact op voor al uw overige vragen.