Csneakers
Image default
Particuliere dienstverlening

De verschillende soorten Indian Scout Motor

Het is inmiddels al enkele jaren geleden dan Indian Motorcycle zijn honderdjarige bestaan vierde. Vooral de Indian Scout Motor betreft een model met een rijke en diverse historie. Zo heeft het onder andere in de Tweede Wereldoorlog dienstgedaan als militair voertuig. Ook vandaag de dag schittert dit type motor nog, alhoewel de Harley Davidson zowel in Amerika als in Europa een stuk bekender is. De echte motorliefhebber weet echter wat de meerwaarde van de Indian is. H.D. Service Venlo is een van de officiële dealers in de Benelux. Met een ruime showroom met 100 exemplaren kunt u altijd wel de motor uitproberen die u op het oog heeft.

De Scout, de Scout Bobber en de Scout Sixty

De Indian Scout Motor wordt in de eerste plaats gekenmerkt door zijn robuuste technologieën. Ook zijn vloeistofgekoelde V-Twin motor is onderscheidend. Vandaag de dag bestaan er maar liefst zes varianten van de Indian Scout Motor. Zo is er wel een Scout voor iedere motorrijder. De expert heeft de Scout, de Scout Bobber en de Scout Sixty standaard in zijn assortiment.

Motoren met een flink vermogen

Het laatste model dat tot de line-up is toegetreden, is de Scout Sixty. Deze heeft een 999 cc V-Twin motor met 76 pk vermogen. Het model is voorzien van elektronische brandstofinjectie. De afgelopen jaren is zijn gewicht verminderd. De Scout Sixty laat zich prima gebruiken voor vlakke rijoppervlakken in heel Europa. De Scout Bobber is voorzien van een ruim 1130 cc tellende V-Twin motor en maar liefst 94 pk vermogen.

Verkoop, reparatie en onderhoud van Indian motoren

Overweegt u een Indian Scout Motor aan te schaffen, dan bent u bij H.D. Service Venlo aan het juiste adres. Naast nieuwe exemplaren zijn ook occasions verkrijgbaar. Behalve met verkoop houdt de expert zich ook bezig met reparatie en onderhoud. De werkplaats is uitgerust met verschillende motorheftafels en een autobrug, evenals een testbank voor het afstellen van motoren.

https://www.hdservicevenlo.nl/

Gerelateerde artikelen

Eenvoudig een dak installeren met golfplaten

Een betrouwbaar asbestbedrijf in Gelderland

Laat uw tuin aanleggen door specialisten in de omgeving van Eindhoven