Csneakers
Particuliere dienstverlening

Demp omgevingsgeluiden middels akoestische isolatie en creëer rust

Rennende kinderen, harde muziek of schoenen met hak: geluidsoverlast van de buren komt vaker voor dan u denkt. Doordat de muren vandaag de dag steeds dunner worden gebouwd of er te weinig isolatie is, kunt u hier hinder van ondervinden. Iets waar niemand op zit te wachten. Wanneer u zondagochtend wakker wordt en ontspannen aan uw kopje koffie begint, hoeft u daar geen storende loopgeluiden bij te hebben. Dan biedt Easycell u de oplossing middels akoestische isolatie.

 

De beste kwaliteit voor uw vloer, muur of plafond met akoestische isolatie

Easycell helpt u met het creëren van rust door middel van akoestische isolatie. Deze instaleren zij in uw muur, plafond en vloer. Trillingen worden hiermee weggehaald, doordat er een combinatie van isolatiemateriaal en geluiddempertjes geplaatst wordt. Hierdoor krijgt u uw privacy weer terug en zitten u en uw buren er weer comfortabel bij. Easycell schakelt u voor verschillende doeleinden in. Heeft u bijvoorbeeld een holle ruimte tussen de vloer en het plafond van de overburen? Laat dan akoestische isolatie plaatsen in het plafond en deze klankkast wordt verholpen. Eén van de meest voorkomende klachten is toch wel geluidsoverlast door de vloer. Kinderen die rondrennen en spelen of schoenen met hakken kunnen erg storend zijn, doordat het geluid door uw woonkamer dreunt. Met de geluidsisolerende ondervloer voor uw eigen vloer, worden deze geluiden drastisch verminderd. Voor iedere woonsituatie bieden zij een passende oplossing.

 

Waar heeft u isolatie nodig in uw huis?

Neem contact op met Easycell en laat hen uw woonsituatie bekijken. Zo kan er maatwerk geboden worden wanneer u geluid van opzij, luchtgeluid of bijvoorbeeld contactgeluid wilt dempen. Heeft u een kruipruimte en wilt u voorkomen dat hier vocht blijft hangen? Ook dan schakelt u Easycell in. Kies voor een optimale gezondheid door middel van akoestische isolatie. Altijd naadloos aangesloten op uw situatie.

https://www.easycell.nl