Csneakers
Image default
Bedrijven

Een verassend bedrijfsuitje met overnachting

Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje met overnachting zit u bij de Westernboerderij aan het goede adres. Deze bijzondere accommodatie beslaat meer dan 6 hectare en heeft daarom enorm veel ruimte voor een uniek dagje uit. Daarnaast is er ook zo’n 800 m² aan overdekte en verwarmde ruimtes zodat u ook in de winter en met slecht weer op bezoek kunt komen. Sinds 2013 hebben ze een tipidorp waar u op een bijzondere manier met u en uw collega’s kunt overnachten en de dag rond het kampvuur kunt afsluiten.

De specialist in groepsuitjes met een Western thema

De Westernboerderij heeft u keuze uit enorm veel activiteiten met een Western thema. De enorme beschikbare ruimte buiten is perfect voor het organiseren van Wild Western games, boogschietlessen, quad rijden, kleiduiven schieten en andere wilde activiteiten. Bij deze bijzondere groepsaccommodatie bent u niet alleen welkom als u een bedrijf bent. Ook particuliere groepen families en vrienden zijn natuurlijk welkom. Voor groepen van minimaal 4 en maximaal 100 personen zijn er vele arrangementen om uit te kiezen. Een bedrijfsuitje met overnachting in het tipidorp zal de kers op de taart zijn van een onvergetelijke dag.

De arrangementen

Er zijn zoveel arrangementen dat het er teveel zijn om op te noemen. Zelfs op feestdagen en in vakanties kunt u bij deze bijzondere groepsaccommodatie terecht. Tijdens de feestdagen en vakanties zijn er bijpassende arrangementen. Als u van snelheid en spanning houdt is quad rijden, een scootertoer of een ritje op de Western stier aan te bevelen. Voor warmte en gezelligheid zijn er vele opties wat betreft diner, muziek en quizjes. Om echt in het Western thema te komen kun u gaan voor activiteiten zoals kleiduiven schieten, Western zeskamp en huifkar rijden. Kortom, voor elke groep is er wel iets te vinden.

Bijzondere groepsaccommodatie

Bij deze bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland kunt u naast een bedrijfsuitje met overnachting natuurlijk ook kiezen voor een arrangement voor een (halve)dag. Of u nu in de middag of avond wilt komen, er zijn altijd activiteiten voor uw groep beschikbaar. Wat de Westernboerderij uniek maakt is dat u alles voor het beste dagje uit op één plek zal vinden. Amusement, eten, drinken, én overnachting zijn mogelijkheden waar u voor kunt kiezen. Als bedrijf hoeft u daarom uw team niet van hot naar her te slepen en extra kosten te maken. Wel zo fijn als u zich volledig kunt focussen op een leuke dag teambonding.