Csneakers
Bedrijven

Vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg? Hier vindt u ontspanning

Zoekt u een andere plek waar u kunt vergaderen dan standaard op kantoor? Wilt u graag vergaderen in een ontspannende omgeving in de buurt van Breda en Tilburg die rust en tegelijkertijd inspiratie geeft? Boek dan een vergaderlocatie bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek om uw zakelijk gezelschap de ontspanning te geven die het verdient. Te vaak in een ‘kantoorsfeer’ over werkgerelateerde zaken praten is vaak niet goed voor de productiviteit; u en uw collega’s kunnen werk als eentonig ervaren of te veel druk voelen. Bij De Nieuwe Hoef in Hilvarenbeek, in de buurt van Breda en Tilburg, kunt u in een bosrijke omgeving vergaderen. Ook bevindt u zich in een monumentaal pand, de tiendhoeve genaamd. Wilt u na, tijdens of vóór het vergaderen een wandeling maken? Daar leent deze omgeving zich perfect voor. Kom tot nieuwe inzichten in een natuurrijke omgeving en bekijk de mogelijkheden.

Een complete vergaderdag

Vergaderen nabij Tilburg of Breda is niet alleen mogelijk in een rustige, natuurrijke omgeving. U kunt namelijk ook kiezen voor een complete, productieve én memorabele dag met uw zakelijk gezelschap. Bij een bijeenkomst hoort uiteraard ook een aantrekkelijke, luxe lunch. Ook deze reserveert u eenvoudig bij De Nieuwe Hoef. De gastvrouwen en -heren verzorgen graag de catering voor u, en zoals u deze wenst. U geniet hier heerlijk van een uitgebreid lunchbuffet na bijvoorbeeld een intensieve vergadering of een lange wandeling door het bos. Kies ook voor de Brabantse koffietafel om extra sfeer aan de vergaderdag te geven. Bij deze accommodatie staan ze graag voor u klaar om alle opties op een rij te zetten.

Kies voor iets extra’s

Wilt u graag een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren zonder even aan werkgerelateerde zaken te denken? Organiseer iets bijzonders voor uw collega’s en zakelijke partners en ga een dag eropuit. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor onvergetelijke dag, voor zowel een kleine als een grote groep. Geef uw wensen door en het personeel van De Nieuwe Hoef gaat voor u aan de slag. Een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje organiseren of toch even serieus vergaderen in de buurt van Breda en Tilburg? Reserveer vandaag nog uw locatie bij De Nieuwe Hoef.