Csneakers
Groothandel

De Silvent 500-Z voor goed onderhoud van persluchtsystemen

Bent u op zoek naar een sublieme prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Silvent 500-Z een model waar u blindelings voor kunt kiezen. Tegen een zeer bescheiden prijs, levert dit blaaspistool haast ongeëvenaarde prestaties en een uitstekende duurzaamheid. De Silvent 500-Z is een allround blaaspistool dat in de meeste gevallen zal voldoen. Het is geen “heavy duty” pistool: hiervoor zou moeten worden uitgeweken naar meer krachtige modellen. In gemiddelde omstandigheden voltooit dit pistool zijn taak echter met glans en wordt het zeer eenvoudig reinigen. De 500-L en 500-Ste zijn nog krachtigere modellen voor het echt zware werk. In veruit de meeste gevallen zal de 500-Z echter voldoen en dat bij KDS Advies voor een zeer scherpe prijs.

Waarom kiezen voor Silvent?

Kiezen voor Silvent doet u wanneer u niet al te veel geld kwijt wilt zijn, maar toch wilt kunnen vertrouwen op krachtige prestaties. Dit luchtblaaspistool biedt namelijk een prima afblaasniveau en koppelt dit aan een zeer laag geluidsniveau en een uitstekende veiligheid, helemaal in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht. Met een geluidsniveau van slechts 79 decibel van bijvoorbeeld de Silvent 500-Z is het bijzonder prettig werken. Dat maakt van dit blaaspistool direct een uitstekende allrounder: hij kan in vrijwel elke situatie worden gebruikt. Zijn gepatenteerde techniek voldoet aan de OSHA-veiligheidsnormen en de EU Machine Directive geluidslimieten.

Met dit luchtblaaspistool dat is uitgerust met een zinken slot nozzel doet u dus bijna altijd een goede aankoop. Iedereen kan er veilig en efficiënt mee werken.

Meer veiligheid met een veiligheidskoppeling voor perslucht

Met elk blaaspistool van Silvent is het veilig werken. Echter: werken met deze blaaspistolen wordt nog veiliger en efficiënter met behulp van een veiligheidskoppeling voor perslucht. Een veiligheidskoppeling voor perslucht is een koppeling die tussen de slang en het pistool wordt gezet. Deze zorgt ervoor dat de druk wordt stopgezet wanneer het pistool niet wordt gebruikt, terwijl de druk eveneens vrijwel volledig behouden blijft. U zult hiermee ook energie besparen, want er kan op deze manier geen (of slechts minimaal) lucht weglekken. Ook een veiligheidskoppeling voor perslucht is bij KDS Advies te koop.