Csneakers
Image default
Groothandel

Nieuwe horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven nodig?

Koffie is één van de populairste drankjes in Nederland. Mensen nuttigen hun koffie dan ook massaal op het terras. Om hier op in te spelen, heb je als bedrijf dus een goede horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven nodig. En waar kun je deze beter kopen dan bij EKS? EKS staat bekend om zijn onafhankelijke advies, waardoor je zeker weet dat je echt de allerbeste horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven aanschaft, zonder dat alleen het bedrijf zelf er voordeel aan heeft.

Het bedrijf

EKS is in 1992 opgericht en heeft dus al jaren ervaring op het gebied van koffiemachines. Dankzij deze ervaring biedt het bedrijf de beste koffiemachines aan, met de beste technieken. En elke dag blijft EKS zich vernieuwen. Het bedrijf adviseert je bij de keuze van de ideale horeca espresso koffiemachine nabij Eindhoven voor jouw bedrijf. Bovendien verkoopt het koffie van zijn eigen merk, namelijk Dicarlo koffie. Ook deze is van uitstekende kwaliteit.

Trainingen

Maar alleen een goede koffiemachine is nog niet genoeg. Je moet wel in de puntjes weten hoe je deze kunt gebruiken. Gelukkig biedt EKS een Basis Barista Training, waarin je alles wat er komt kijken bij het maken van een goede espresso leert. Zo leer je hoe je de koffiemolen moet afstellen en kom je te weten wat de juiste technieken voor het opschuimen van melk zijn. Ook kun je kennismaken met de basis van Latte Art.

De service

Het bedrijf biedt niet alleen een goede kwaliteit, maar ook goede service. Er wordt altijd uitgebreid de tijd genomen voor jou als klant. Bovendien kun je altijd een vrijblijvende afspraak maken voor informatie en advies. Het bedrijf zal deze afspraak zo snel mogelijk inplannen. Daarnaast biedt EKS gratis onderhoudsservice aan voor het geval dat je koffiemachine stuk is. Deze wordt gerepareerd of, indien nodig, tijdelijk vervangen.

https://www.ekskoffie.nl/