Csneakers
Image default
Groothandel

Schaf een display koelkast of gekoelde werkbank aan bij een gerenommeerd bedrijf

Wilt u graag een display koelkast en/of gekoelde werkbank aanschaffen bij een ervaren specialist? In dit geval bent u bij Koopsretail op de juiste plek. Dit bedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring in de levering van koeltechnische apparatuur en heeft al veel klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige installaties tegen een uitstekende prijs. Ontdek wat deze specialist voor u en uw onderneming kan betekenen!

De ideale installaties voor in uw horecazaak

Met een display koelkast houdt u drankjes en etenswaren koel, terwijl deze producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd in uw winkel, horecazaak of andere bedrijfsruimte. Doordat de koelkast is voorzien van een glazen deur, zijn alle producten goed zichtbaar en heeft de klant een duidelijk overzicht op de voorraad. Dit heeft een positief effect op de koopintentie. Een display koelkast van koopretail is gemaakt van RVS, voorzien van ledverlichting en is verkrijgbaar in diverse modellen. Zo kunt u ervoor kiezen een koelkast met één of twee deuren aan te schaffen. Bent u niet op zoek naar een koelkast, maar naar een gekoelde werkbank, waarin u uw etenswaren langer vers kunt houden? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres. Ook de werkbanken zijn verkrijgbaar in diverse formaten en modellen. Heeft u een horecazaak? Dan profiteert u ongetwijfeld van de vele voordelen die een gekoelde werkbank, gemaakt van RVS, met zich mee brengt. Zo kan deze automatisch worden ontdooid, is er een digitale controller aanwezig en zijn ze eenvoudig verstelbaar.  

Ontdek het ruime aanbod van de specialist

Indien u interesse heeft in het aanschaffen van een display koelkast en/of een gekoelde werkbank, kunt u aankloppen bij dé specialist op het gebied van koeltechnische apparatuur: Koopsretail. Wilt u weten wat een geschikte koopkeuze is op basis van de specificaties van uw locatie? Of heeft u vragen over de installatie van de apparatuur? Wat uw wensen en behoeften ook zijn: de professionals staan graag voor u klaar en voorzien u van gedegen advies op maat.