Een mooi dierenverblijf met gaasmat

Een dierenverblijf bouwen kan vaak niet zonder gaasmat. Of het nu gaat om het hek van een dierenweide of een zelfgebouwd kippen- of konijnenhok. Draadmat, ook wel gaasmat genoemd, is zeer sterk. Daardoor houdt het uw dieren binnen en eventuele binnendringers juist buiten. Voor sommige dieren is de omheining namelijk nodig om uw dieren te beschermen tegen roofdieren. Ook om deze reden is het verstandig een omheining van hoge kwaliteit te bouwen. Draadmatten die verzinkt zijn kunt u ook onder water gebruiken. Ideaal als u bijvoorbeeld watervogels houdt of als uw afrastering ook deels onder water loopt.

Welke draadmat is geschikt voor uw gebruiksdoel?

Er zijn verschillende soorten gaasmatten. Een bedrijf waar u terecht kunt voor een groot assortiment is Afrasteringsspecialist. Kies hier bijvoorbeeld voor verzinkte gaasmat of juist voor een mooie zwarte gaasmat. Een zwarte gaasmat ziet er net wat luxer uit en de draden zijn gladder. Buiten de kleur om zijn er nog meer verschillen in het gaas. Zo is er tuingaas, volièregaas, schapengaas en harmonicagaas. Op de website van Dierenhandel Hoogendoorn vindt u de verschillende eigenschappen van de soorten gaas.

Ontdek het assortiment van Dierenhandel Hoogendoorn

Bij Afrasteringspecialist kunt u niet alleen terecht voor gaasmatten. U kunt ook uw dieren hier aanschaffen. In de winkel in Stolwijk vindt u 20.000m2 met allerlei soorten dieren. Bijvoorbeeld kippen, konijnen, knaagdieren, vogels en minivarkens. Uiteraard lopen er gespecialiseerde medewerkers rond die u van de juiste informatie voorzien als u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een dier. Als u niet zelf uw dierenverblijf wilt bouwen, maar een compleet hok wilt aanschaffen, bent u hier op de juiste plaats. In het zeer grote assortiment dierenverblijven zit zeker een geschikte optie voor u. Bekijk op de website het ruime assortiment of ga langs in de winkel in Stolwijk.

http://www.afrasteringspecialist.nl