Csneakers
Groothandel

Een beukenhaag is altijd populair

De beukenhaag is traditiegetrouw de beste keuze voor een haag in Nederland. Al sinds decennia kiezen veel mensen voor deze makkelijke en mooie struik. Of u nu kiest voor de groene of voor de rode beukenhagen: ze zijn beide perfect om uw tuin of uw terrein mee te markeren. Als u zoekt naar de beste plant om een nieuwe haag mee aan te laten planten, kunt u eigenlijk niet om de beukhaag heen. Bij Beukenhaagkwekerij.nl bent u voor deze struik aan het juiste adres. Voor meer informatie over deze hagen kunt u hier verder lezen.

Een mooie beukenhaag bij u in de tuin

Wilt u een nieuwe haag aan laten leggen? Beukenhagen zijn een geliefde struik, waar veel mensen voor kiezen. Deze hagen hebben vrijwel geen verzorging nodig, en geven een mooie volle look. Waar moet u rekening mee houden als u deze struik uitkiest?

Water geven en mesten

Hoewel beukhagen niet veel verzorging nodig hebben, houden ze natuurlijk wel van voldoende water. Meestal komt dat in Nederland vanzelf goed, maar in een hele droge periode kan het wenselijk zijn om de haag een beetje bij te wateren. Ook extra mest stellen deze struiken vaak wel op prijs. Door bij te mesten weet u zeker dat de planten snel groeien, en dat ze mooi vol blad ontwikkelen. Dat is voor een haag erg fijn, want die wordt dan mooi dicht.

Het aanplanten van de haagstruik

Beukenhagen kunnen het hele jaar lang aangeplant worden u in principe het hele jaar laten aanplanten. De struiken zijn het hele jaar door in voorraad, en kunnen bij u in de tuin geplaatst worden. Het is wel goed om te weten dat de koude wintermaanden eigenlijk de ideale tijd zijn om dit te doen. De planten zijn dan geheel in rust, en kunnen zonder potgrond vervoerd worden. Dat scheelt ook in uw portemonnee.