Csneakers
Groothandel

Kies voor gebruikte pallets en bespaar veel geld

Als uw bedrijf regelmatig gebruik maakt van pallets, dan kunt u ervoor kiezen deze steeds nieuw te kopen, maar u kunt natuurlijk ook gebruikte pallets gebruiken. Deze zijn een stuk goedkoper en van even goede kwaliteit als wanneer u ze nieuw koopt. Gebruikte pallets worden aangeboden door hierin gespecialiseerde bedrijven. Zij kopen partijen pallets op en zorgen ervoor dat deze verkoop-klaar worden gemaakt. Soms moeten ze worden gerepareerd, een plank moet worden vervangen of de planken of blokken moeten opnieuw worden vastgezet. Zodra de pallet weer aan de eisen voldoet, kan deze in de verkoop. Als u pallets koopt die al eerder zijn gebruikt bent u stukken voordeliger uit!

Gebruikte pallets zijn beter voor het milieu

Uiteraard zijn pallets die al eerder zijn gebruikt beter voor het milieu. Om een pallet te maken is hout nodig, een grondstof waar verstandig mee moet worden omgesprongen. Wilt u als bedrijf een bijdrage leveren aan een beter milieu? Dan kiest u er het best voor om met gebruikte pallets te werken. Een pallet kan, mits goed gebruikt en na ieder gebruik goed gecontroleerd, tientallen keren worden hergebruikt. U kunt bij een bedrijf dat handelt in pallets enkele stuks of een grote partij aankopen voor het transport van uw goederen. Let daarbij op het maximale draagvermogen, dit staat doorgaans bij de aangeboden pallets aangegeven. Zo voorkomt u schade aan uw transporten.

Koop uw pallets bij een specialist in palletverkoop

Als u op zoek bent naar gebruikte pallets van uitstekende kwaliteit, dan is Post Pallets en Kisten een uitstekend bedrijf om zaken mee te doen. Dit bedrijf handelt al sinds 1974 in gebruikte pallets. Het levert een ruim assortiment van verschillende maten. Daarnaast kunt u kiezen uit pallets met verschillend draagvermogen, afhankelijk van uw behoefte. U kunt een bestelling plaatsen door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Dit kunt u uiteraard ook gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of als u eerst meer informatie wilt.

https://ppk.nl