Csneakers
Groothandel

Een creatieve invulling met muurstickers in de woonkamer

Ben je op zoek naar een totaal nieuwe invulling van diverse ruimtes in je woning, kies dan voor muurstickers in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. U weet misschien niet wat u hierbij kan verwachten, maar de mogelijkheden worden steeds moderner en stijlvoller. Ook fotobehang op een stenen muur of speciale teksten zijn erg trendy en passen perfect midden in een modern huishouden. Jij bepaalt met deze invulling zelf de sfeer van iedere afzonderlijke ruimte in je huis. Kies voor donker, licht, natuurlijk of juist een industrieel uiterlijk. Het is allemaal mogelijk met muurstickers in de woonkamer of elders in de woning. Om je alvast de sfeer te laten proeven zou je eens kunnen kijken op de website van De Fabriek Muurstickers.

Fotobehang van een stenen muur geeft een unieke uitstraling

Veel moderne woningen beschikken over een strakke, vaak bleke wandafwerking. Deze is wel op te fleuren door gebruik te maken van een schilderij, maar waarom zou je niet kiezen voor een geheel eigen stijl? Fotobehang van een stenen muur geeft namelijk de authentieke look van een bestaande woning, waardoor je direct een andere sfeer creëert. Ga voor een industriële sfeer met een donkere stenen muur, afgewerkte muur of gemetselde muur. Industrieel geeft karakter aan de woning; fotobehang van een stenen muur maakt het mogelijk.

Subtiele muurstickers in de woonkamer

Kies voor muurstickers in de woonkamer of elders in huis. Deze kunnen speciaal op maat gemaakt worden. Bijvoorbeeld voor de volledige hoogte van de muur of juist subtiel op een onopvallend mooie plek. Hier kies je voor een betekenisvolle tekst, bijvoorbeeld in Arabische of Chinese tekens. Maar ook een muursticker in de vorm van een afbeelding is erg leuk, zoals voor in de slaapkamer van je kinderen. Met muurstickers in de woonkamer en fotobehang van een stenen muur creëer je een hele andere sfeer in huis. Stijlvol, modern en helemaal volgens jouw smaak.